Hipokrati – Mbjellja e flokëve – Metoda e re DHI – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00

Per te diskutuar me gjeresisht mbi menyren e transplantimit te flokeve ne kliniken Laserway, e ftuar ne studio Dr. Elona Luzi mjeke kirurge ne kete klinike. Cilat jane arsyet e renies hormonale te flokeve ne seksin mashkull dhe a eshte kjo renie nje proces hormonal fiziologjik apo nje semundje qe duhet trajtuar? Cili eshte avantazhi i DHI ndaj metodes FUE ne rezultatin e mbjelljes se flokut? Me gjeresisht dhe cilat jane sherbimet qe ofron Klinika Laser Way.

Hipokrati – Dieta ushqimore sipas grupeve të gjakut – Emision i plotë – 27 Qershor 2020
27/06 19:31
Hipokrati – Produktet pa gluten dhe laktozë në supermarket – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Covid 19 – Rritja e imunitetit sipas Dr. Mozz-it – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta Ushqimore – Ushqimet sipas grupeve të gjakut – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas grupeve të gjakut – A e njohin shqiptarët – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dieta ushqimore sipas mjekut të famshëm italian – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Covid 19 dhe grupet e gjakut – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Gurët në veshka – Si formohen – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Ushqimet sipas grupeve të gjakut nga Diola Dosti – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Dr. Myftar Barbullushi – Trajtimi i gurëve në veshka – 27 Qershor 2020
27/06 19:30
Hipokrati – Gurët në veshka – Produkti Sterolyt – 27 Qershor 2020
27/06 17:29
Hipokrati – Kontraceptivët – Gjithçka duhet të dimë – Emision i plotë – 20 Qershor 2020
20/06 19:31
Hipokrati – Parandalimi i një shtatëzanie në mënyrë natyrale – Diola Dosti – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Historiku i pilulës – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – A i njohin femrat në Shqipëri – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontracepsioni – Pse është ende tabu? – Zhaklin Lekatari – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët oralë – A janë të dëmshëm – Dr. Mimoza Keta – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Eksperienca ime me pilulën Kontraceptive – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët – Cili është më i sigurt – 20 Qershor 2020
20/06 19:30
Hipokrati – Kontraceptivët oralë – Çfarë janë – 20 Qershor 2020
20/06 19:30