Hipokrati – Emocionet e një shtatzënie – 17 Tetor 2020
17/10/2020 19:30

Shtatzënitë nuk janë të njejta për sa i perket ecurisë së tyre. Disa shtatzëni janë pa probleme dhe gjithçka ecën mirë, ndërsa të tjera kanë komplikacione. Shumë shtatzëni janë të planifikuara me kohë, por ka edhe të tjera që ndodhin rastësisht apo janë të padëshiruara dhe ku gjithçka bëhet më e vështirë.

Hipokrati – “Shëndeti Mendor në Shqipëri – Ka Alarm?” – Emision i plotë – 31 Tetor 2020
31/10 19:31
Hipokrati – Shëndeti Mendor – Të famshëm që rrëfyen depresionin e tyre – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor: Sa ndikoi Pandemia në shtimin Depresionit – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Dr. Helidon Nina për Kancerin e Gjirit – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Dr. Neli Demi për Sëmundjet e Shëndetit Mendor – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Paragjykimi tek Shqiptarët për të sëmurët e Shëndetit Mendor – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor – Rëndësia e ambientit familjar – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor dhe Covid- 19 sipas dr. Neli Demi – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Ushqimet dhe Meditimi kundër Depresionit – Diola Dosti – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor – Çfarë mendon dr. Neli Demi për Internetin – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor në Shqipëri para dhe pas komunizmit – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor – Mesazh i UNICEF – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor: Po mjekut! Jo Internetit! – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Shëndeti Mendor tek fëmijët dhe adoleshentët – 31 Tetor 2020
31/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Dëmtimet e shumta të saj – Emision i plotë – 24 Tetor 2020
24/10 19:31
Hipokrati – Osteoporoza – Mjeku specialist: sa rrezikojmë? 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – A dimë të diagnostikohemi? 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Egzaminim specifik me aparaturen “DEXA” – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Këndi i Doktorit – Këshillat për Kancerin e Gjirit – 24 Tetor 2020
24/10 19:30
Hipokrati – Osteoporoza – Ushqimet me Omega 3 – Diola Dosti – 24 Tetor 2020
24/10 19:30