Hija e Ritvanës në prapaskenat e takimit të Mikelës dhe Argjendit – Përputhen, 24 Shtator 2021
24/09/2021 21:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Ja gjendja e Brunos menjëherë pas incidentit në studio: pamje të patransmetuara- Për’Puthen
24/10 11:24
Bajo humb kontrollin, u deshën të gjithë djemtë për ta mbajtur; pamje të patransmetuara- Për’Puthen
24/10 11:24
Antonia përpiqet të qetësoi Bajon pas shpërthimit që pati- Për’Puthen
24/10 11:17
Momenti kur Hyseni shoqërohet jashtë nga sigurimi i Top Channel – Për’Puthen
24/10 11:10
Bajo i tha je 0 Adës, djemtë e revoltuar në prapaskenë! – Përputhen PRAPASKENA
23/10 11:00
Ja si duhet të jenë djemtë e rinj në program, vajzat hapin katalogun – Përputhen PRAPASKENA
23/10 11:00
Dhurata anonime që i erdhi Antonias. Ritvana: ja dashnorët! – Përputhen PRAPASKENA
23/10 11:00
Plasi trilecja, me kë e ka Bruno? – Përputhen PRAPASKENA
23/10 11:00
Bruno me gjoksin jashtë, i jep mend Ritvanes – Përputhen PRAPASKENA
23/10 11:00
Ti je kalama, Ritvana – Argjend debate në prapaskenë – Përputhen PRAPASKENA
23/10 11:00
Alvisa i rrëmben Ritvanës Argjendin, Ritvana e befasuar nga takimi kaq i afërt i të dyve – Përputhen
22/10 19:31
Alvisa përdori Argjendin, për të bërë Bashkimin të reagojë – Përputhen, 22 Tetor 2021
22/10 19:30
Ritvana i bën presion Argjendit – Përputhen, 22 Tetor 2021
22/10 19:30
Ada çudit me thirrjen publike për Edin… – Përputhen, 22 Tetor 2021
22/10 19:30
Refuzime; Mikela – Argjend: Nuk ka më romancë mes nesh – Përputhen, 22 Tetor 2021
22/10 19:30
Shih reagimin e Mikelës pasi Argjendi i thotë që nuk kam pëlqim për ty – Përputhen, 22 Tetor 2021
22/10 19:30
Bashkimi – Alvisa – Bruno, si e kuptoni ju këtë dialog që ndodhi mes tyre?- Përputhen, 22 Tetor 2021
22/10 19:30
Alvisa tregon se nuk donte të hynte mes Ritvanës dhe Argjendit – Përputhen, 22 Tetor 2021
22/10 19:30
Ritvana e mbajti veten, por në fund s’ia përtoi Alvisës – Përputhen, 22 Tetor 2021
22/10 19:30
Ritvana pezmatohet nga takimi Argjend – Alvisa – Përputhen, 22 Tetor 2021
22/10 19:30