Gilberta: Edhe pse më hoqën nga puna, fitova shumë nga Përputhen – Përputhen, 8 Qershor 2022
08/06/2022 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Bora&Arjani,rrëfehen si asnjëherë më parë në programin e fundit të sezonit-Përputhen,10 Qershor 2022
10/06 19:31
Bora Zemani në një rrëfim për veten dhe programin – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Prapaskenat e pa-transmetuara të Arjan Konomit – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Pamje të pa-transmetuara në studio, para dhe pas publicitetit – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Arjan Konomi tregon momentin më të rëndë për të – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Prapaskenat e Bora Zemanit, ja reagimet që si keni parë kurrë – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Arjan Konomi në një rrëfim për veten dhe programin – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
5 programet më të ndjekura të sezonit, ja cilat janë? – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Bora Zemani: Momentet personale më të vështira, si i kam përballuar? – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Çfarë e frikësoi Bora Zemanin kaq shumë, pamje të pa-transmetuara – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Emocionuese; Bora dhe Arjani mbyllin programin e fundit – Përputhen, 10 Qershor 2022
10/06 19:30
Lindita e ”skandaleve” rikthehet dhe tregon të pathënat e saj – Përputhen, 9 Qershor 2022
09/06 19:31
Bledi Strakosha: Përputhen më ndryshoi dhe mua jetën – Përputhen, 9 Qershor 2022
09/06 19:30
Lindita: Dola topless, por lëndova djemtë e mi, ju kërkoj ndjesë – Përputhen, 9 Qershor 2022
09/06 19:30
Gjyshër që kërkojnë të dashur, çfarë ndodhi me ta pas Përputhen? – Përputhen, 9 Qershor 2022
09/06 19:30
Doli topless se fitoi Roma, Lindita flet për videon “skandal” – Përputhen, 9 Qershor 2022
09/06 19:30
Çimi i kërkon Linditës: Përse mos e provojmë dhe njëherë jashtë … – Përputhen, 9 Qershor 2022
09/06 19:30
Emocionon Gilberta: Përputhen më solli shpresën& buzëqeshjen në jetën time-Përputhen, 8 Qershor 2022
08/06 19:31
Nuk kam kryer marrëdhënie për 7 vite, “gafa” që shoqëron edhe sot Luanin – Përputhen, 8 Qershor 2022
08/06 19:30
Gilberta: Edhe pse më hoqën nga puna, fitova shumë nga Përputhen – Përputhen, 8 Qershor 2022
08/06 19:30