Ftesë në 5, Ardhja e hollandezëve dhe italianëve: Një ”shok” për Tiranën, 26 Maj 2022, Pjesa 2
26/05/2022 18:42

Tema: Hollandezët dhe italianët “rrethuan” Tiranën… Sa prej vizitorëve ndihmuan turizmin vendas dhe a shërbeu kjo vizitë e shpejtë për rritjen e ekonomisë për kryeqytetin apo përhapjen e panikut kudo? Të ftuar: Zak Topuzi, Arvin Kita #BietaSulo, autore & moderatore e #FtesëNë5, emisioni më i ndjekur i pasditeve shqiptare Gazetare:Xhuljana Lakuta

“Lufta” për të kapur një foto të zogut: U përmbyt varka! Ftesë në 5
28/06 19:17
Zviceranin e kap “magjia” në Shqipëri: Jam dashuruar me…/ Ftesë në 5
28/06 19:16
Si nuse indiane në dasmë në Roskovec, si u vesh moderatorja/ Ftesë në 5
28/06 19:16
“Mos më dil para me atë veshje”, kushti i të ftuarës për burrin e jetës/ Ftesë në 5
28/06 19:15
“Vishi mor burrë çorapet”, Bieta në ndihmë të burrave: I plasët! Ftesë në 5
28/06 19:15
Ftesë në 5, Si të vishesh në dasmë? Meraku, goja e madhe e fisit, 28 Qershor 2022, Pjesa 1
28/06 18:30
Ftesë në 5, Liqeni i Shkodrës, magjia e ”jetës së egër” shqiptare, 28 Qershor 2022, Pjesa 2
28/06 18:29
Ftesë në 5, Gjirokastër, rikthehet Festivali Folklorik i Riteve! 28 Qershor 2022, Pjesa 3
28/06 18:28
Erjona Rusi për burrat: Sterilizohuni dhe bëni seks për qejf! Ftesë në 5
27/06 18:55
I flasin për Zotin, pastori: Biblën këtu e di vetëm unë! Ftesë në 5!
27/06 18:54
“Bëj seks se dua të bëj qejf”, farmacistja me zë të lartë: Kush më kupton këtu! Ftesë në 5
27/06 18:54
Bieta preket nga debati dhe arsyeja janë… fëmijët/ Ftesë në 5
27/06 18:54
“Po ti ke bërë vetëm 2 herë seks me gruan?”, përgjigje surprizë për pyetjen me siklet/ Ftesë në 5
27/06 18:53
Ftesë në 5, Po vrisni fëmijët, gratë sherr me fenë. Aborti ështrë liri, 27 Qershor 2022, Pjesa 1
27/06 18:51
Ftesë në 5, Çudit Pastori: Më mirë të sterilizohen burrat… 27 Qershor 2022, Pjesa 2
27/06 18:51
Ftesë në 5, Erjona Rusi: Lënë shtatzënë se nuk kanë mësuar ”indietron”, 27 Qershor 2022, Pjesa 3
27/06 18:50
Ftesë në 5,Marinela,gjyshja 44 vjeçare që mban titullin Mjeshtre e bukurisë,24 Qershor 2022, Pjesa 1
24/06 18:00
Ftesë në 5, Partneri gjerman leksione Iva Tiços: Më ka hequr turpin! 24 Qershor 2022, Pjesa 3
24/06 18:00
Ftesë në 5,E dashura e pranoi me 500 lekë në xhep, historia që u duartrokit,24 Qershor 2022, Pjesa 2
24/06 18:00
Gati për seks në orën 9? Shpjegimin për burrat e jep moderatorja/ Ftesë në 5
24/06 17:45