Fiks Fare/ Zhduken formularët e falsifikuar, Paloka “fajëson” Shehajn!
25/11/2021 20:30

Pas këtij pretendimi, gazetarët e Fiks Fare shkuan në selinë e Partisë Demokratike për të pyetur z.Paloka nëse gjendet apo jo formulari i z. Bujar Kula dhe zonjës znj. Freskida Rapo. Z.Paloka i vuri në dispozicion gazetarëve listat e njësisë nr.5, ndërsa pas verifikimit të të gjithë fletëve, formulari i z.Kula dhe znj. Rapo nuk gjendej në "dosje". Kryetari i Këshillit Kombëtar të PD-së, Edi Paloka, tha se ai është "vetëm magazinier" dhe kushdo që do të verifikojë listat të shkojë dhe ti verifikojë. "Këtë ka bërë edhe z.Agron Shehaj. Ka qendruar për 5 orë në zyrën time dhe ka marrë në telefon delegatët. Z.Shehaj ka pasur një listë të vetëm me numra telefoni dhe verifikonte listën me formularët. Formularët s'kanë pasur numra telefoni dhe bënte ballafaqimin" tha Paloka, ndërsa pyetjes se si u mor në telefon z.Kula ai thotë se "këtë informacion e di vetëm z.Shehaj". Ai thotë se i ka vënë në dispozicion të gjithë listën dhe verifikimin e bëri z.Shehaj. "Duhet t'ia kërkoni atij, nuk e di si janë marrë në telefon" thotë Paloka. Pas kësaj përgjigje, gazetarët e Fiksit telefonojnë z.Shehaj, i cili pas verifikimit të datës 23 nëntor 2021 tha se "98 % e të telefonuarve prej tij konfirmuan se kishin firmosur". Por, z.Shehaj nuk pranoi të jepte shpjegime për emrat e dy delegatëve, z.Bujar Kula dhe znj. Freskida Rapo. Ai tha se "më shkruani t'ju jap intervistë". Por, edhe pse gazetarët e "Fiks Fare" i shkruan, sërish deputeti nuk pranoi të jepte shpjegime.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Dhjetor 2021
03/12 21:03
Fiks Fare, Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë! 3 Dhjetor 2021, Pjesa 1
03/12 21:02
Fiks Fare, Institucionet vartëse nuk ‘pyesin’ për rekomandimet e DRAP Fier, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 2
03/12 21:01
Fiks Fare, Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 3
03/12 21:00
Fiks Fare/ Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë!
03/12 20:30
Fiks Fare/ Shkolla dhe ZVA nuk zbatojnë udhëzimet e DRAP
03/12 20:30
Fiks Fare/ E hoqën nga pozicioni i mësueses para 1 viti, pas trajtimit në Fiks Fare i jepet e drejta
03/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë
03/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Dhjetor 2021
02/12 21:03
Fiks Fare, Ekskluzive/ Lidhja e Berishës me Enver Hoxhën, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 1
02/12 21:02
Fiks Fare, Theri komshiun me thikë, gjykata dhe mjekët ligjorë shpëtojnë vrasësin, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 2
02/12 21:01
Fiks Fare, I ftuari nxjerr lekët nga xhepi dhe i numëron live në emision, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 3
02/12 21:00
Fiks Fare/ Arjana Rreli: Një Debilitas nuk mund të bëhet skizofren
02/12 20:30
Fiks Fare/ Mjekja e burgut: Vrasësi “top” nga mendja
02/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ I ftuari nxjerr lekët nga xhepi dhe i numëron live në emision
02/12 20:30
Fiks Fare/ Mjekët specialistë: Vrasësi nuk është skizofren
02/12 20:30
Fiks Fare/ Mjekët ligjor me recetat për sistemin tretës, vendosin diagnozën Skizofren
02/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 1 Dhjetor 2021
01/12 21:03
Fiks Fare, Lekë i ri, lekë i vjetër? Dilema që ngatërron shqiptarët, 1 Dhjetor 2021, Pjesa 1
01/12 21:02
Fiks Fare, Invalidëve s’u njihet libreza, bashkia u shton dhe një vërtetim, 1 Dhjetor 2021, Pjesa 2
01/12 21:01