Fiks Fare/ “Vilat i ndërtuan inspektorët, mua më morën letrat për lejen”
23/03/2023 20:30

Pronarja dhe administratorja e firmës së ndërtimit 'Anada' shpk fillimisht ka ndihmuar një inspektor të Ministrisë së Financave, që i ka kërkuar letrat për të ndërtuar vilën. "Personi quhet Latif Çela. Në fillim s'doja, po më pas ia dhashë letrat. Mbaruan punimet dhe i bëra kolaudimin. Më pas i erdhën taksat 7 milionë lekë Latifit. Më tha s’do t'i paguaj dhe do t'i drejtohem gjykatës. I thashë paguaj njëherë se s’ke për të fituar gjyqet, jo më tha do të vazhdojë këtë rrugë. Me letrat e mia hapi gjyq dhe paditës ishte firma ime. Këtë gjyq e humbi. Tani mua më del detyrimi i papaguar se s’kam paguar taksat" thotë ajo. Më tej shton se Latifit i ka dhënë të gjitha letrat Bajram Kurtit të bëjë vilën që ndodhet në rrugën "Anastas Kullarjoti", në Tiranë. "Punimet i bëri vetë, ndërkohë të gjitha llogaritë bankare më bllokohen mua. Më kanë sekuestruar 8 milionë lekë të vjetra, po ashtu edhe këtë vit më mbajnë lekë nga taksat vendore për këta dy persona. Ajo shtohet 300 mijë çdo vit. Dhe taksat vijnë në emër të 'ANADA'-s" thotë denoncuesja. Denoncuesja vijon se për të nxjerrë këtë leje ishin përdorur dokumentet e firmës, ekstrakti i QKB-së, licencat apo ishte bërë edhe një kontratë. "Unë nuk e di ku ndodhet objekti. Më duket se punimet i ka bërë me firmë tjetër. Pa më lajmëruar mua farë unë s’di gjë fare që ka mbaruar punët. Lajmërova IKMT-në që ça bëhet, po asnjë s’më përgjigjet. Punimet s’janë bërë nga firma ime. Unë s'e di ku ndodhet objekti. Ai e ka bërë vetë, e gëzon dhe detyrimet më vijnë mua. Mua më shtohen 3 milionë çdo vit. Unë s’mund të kolaudoj atë ndërtim që s’e kam bërë unë" thotë denoncuesja.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Qershor 2023
07/06 21:03
Fiks Fare, A do bëhet ndonjë grup parlamentar në burg me deputetët e burgosur? 7 Qershor 2023, Pjesa 1
07/06 21:02
Fiks Fare, Gruaja kalon vajzën në Greqi, pa prokurë. Polici “E kalova, kishte fluks”, 7 Qershor 2023, Pjesa 2
07/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Agim Doçi i ofenduar nga lakuriqsia e këngëtareve, 7 Qershor 2023, Pjesa 3
07/06 21:00
Fiks Fare/ Agim Doci: Këngëtarja ndërron pesë palë tanga në një interpretim
07/06 20:45
Fiks Fare/ A ka ardhur koha të ngrihet një grup parlamentar në burg, me deputetet e burgosur?
07/06 20:30
Fiks Fare/ Gruaja i kalon vajzën pa prokurë në Greqi, qytetari kërkon ndihmë
07/06 20:30
Fiks Fare/ Polici kufitar pranon shkeljen: E kalova pa prokurë nga fluksi që kisha
07/06 20:30
Fiks Fare/ Gjykata pushon çështjen, nuk gjen dot të akuzuarën. Fiksi e gjen
07/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Qershor 2023
06/06 21:03
Fiks Fare, Deputetët rritën pagat e tyre, po pensionet kur do ngrihen? 6 Qershor 2023, Pjesa 1
06/06 21:02
Fiks Fare, Vendosë implante te “Sante Plus”, 1 vidë i shkon në hundë! 6 Qershor 2023, Pjesa 2
06/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Degradon debati, moderatoren e kap gazi, 6 Qershor 2023, Pjesa 3
06/06 21:00
Fiks Fare/ Pas xhesteve e fjalëve të të ftuarve, moderatores i vjen për të qeshur
06/06 20:45
Fiks Fare/ “Hyn i gjallë dhe del i vdekur”, pacienti: 1 vidë më shkoi në hundë!
06/06 20:30
Fiks Fare/ Doktorët pa licencë? “Sante Plus” dhe drejtuesit fshehin kartelën
06/06 20:30
Fiks Fare/ Ligjvënësit ngritën pagat e tyre, po pensionet a do i ngrejnë?
06/06 20:30
Fiks Fare/ Drejtoresha e “Sante Plus” pranon gabimin, bën “pazar” për lekët
06/06 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 5 Qershor 2023
05/06 21:01
Fiks Fare, Vazhdon shitja e vendeve të varreve në Durrës , 5 Qershor 2023, Pjesa 2
05/06 21:00