Fiks Fare/ Paguan 1 mln lekë për të marrë lekët e pronës nga ndërtuesi, mashtrohet nga komshiu
03/05/2021 20:30

Nexhmije Qerimi nga Vlora e ankohet në Fiks Farë se është mashtruar nga komshiu i saj. Historia nis me kontratën që kanë lidhur me ndërtuesin e pallatit në bazë të të cilës duhet të merrnin rreth nëntë milion lekë si bashkëpronarë të truallit. Por ky i fundit u zhduk dhe nuk ja bëri kurrë pagesën që i detyrohej. Pas shumë vitesh që zonja nuk mundi ta merrte shumën, ajo tregon se komshiu i saj Arsid Hametaj , i premtoi se do ja merrte ndërtuesit për lllogari të saj. Ai duke ditur hallin e zonjës, dhe duke njohur sipas saj ligjet pasi është jurist, i premtoi se brenda një muaji do t'ja bëntë kalimin e lekëve nga thesari. Por për këtë kalim dhe për të përshpejtuar procedurat ajo duhet t'i jepte një milion lekë të vjetra. Këto lekë do të shërbenin jo si ryshfet, por për t'ja dhënë kolegëve të zyrës. Sipas zonjës ai i kishte thënë që punonte në Gjykatën e Shkallës së Parë të Pronësisë, Tiranë. Sipas saj ky nuk do ishte ryshfet, por thjesht do përshpejtonte procesin dhe brenda 45 ditësh në llogarin e saj do kalonin nga thesari i shtetit nëntë milion lekët që i detyrohej ndërtuesi. Porkëto lekë nuk ju hodhën asnjëherë në llogari dhe zonja kur e kuptoi që ishte mashtruar e ballafaqoi dhe e denoncoi në polici. Ka bërë dy kallëzime dhe të dyja herët Arsidi ka nënshkruar një marrëveshje ku thotë që do t'ja kthejë lekët, por ende nuk ja ka kthyer. Gjithashtu ai ka deklaruar se lekët ja ka marrë për arsye shëndetësore në fomë borxhi, duke mohuar kështu arsyen e vërtetë.

Fiks Fare, Rruga u ndërtua para 4 vitesh, banorët të pashpronësuar, 14 Maj 2021, Pjesa 1
14/05 21:02
Fiks Fare, Pallati i 2006-ës, paguan në 2021 taksa për tokë bujqësore, 14 Maj 2021, Pjesa 2
14/05 21:01
Fiks Fare, Në “She’s on Top”: Të hëngsha pjeshkën, 14 Maj 2021, Pjesa 3
14/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Në “She’s on Top”: Të hëngsha pjeshkën
14/05 20:30
Fiks Fare/ Paguante taksë për tokë arë për pallatin e ndërtuar në 2006
14/05 20:30
Fiks Fare/ “Taksa të vendosura gabim”, Fiks Fare zgjidh problemin
14/05 20:30
Fiks Fare/ Rruga u ndërtua para 4 vitesh, banorët të pashpronësuar
14/05 20:30
Fiks Fare, Basha filloi fushatën drejt fitores përfundimtare, 13 Maj 2021, Pjesa 1
13/05 21:02
Fiks Fare, Gjykata lë dhunuesin në një shtëpi me familjen e dhunuar, 13 Maj 2021, Pjesa 2
13/05 21:01
Fiks Fare, Prezantuesi: Në Shqipëri kilet janë për burrat, 13 Maj 2021, Pjesa 3
13/05 21:00
Fiks Fare/ Inspektori i zonës: Urdhri i gjykatës e ka lënë dhunuesin në shtëpi me të dhunuarit
13/05 20:30
Fiks Fare/ Frakull e vogël/ Gjykata lë dhunuesin në një shtëpi me familjen e dhunuar
13/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Prezantuesi: Në Shqipëri kilet janë për burrat
13/05 20:30
Fiks Fare/ Basha filloi fushatën drejt fitores përfundimtare
13/05 20:30
Fiks Fare, S’merr dot pensionin se figuron me dy atësi, Fiksi zgjidh problemin, 12 Maj 2021, Pjesa 1
12/05 21:02
Fiks Fare, Agjencitë e udhëtimit,15 mijë € ryshfet në dogana për të bërë kalimin,12 Maj 2021,Pjesa 2
12/05 21:01
Fiks Fare, Te “Përputhen” flasin me thithje, 12 Maj 2021, Pjesa 3
12/05 21:00
Fiks Fare/ Pronarja e agjencisë: Paguaj 15 mijë euro në doganë për autobuz
12/05 20:30
Fiks Fare/ 700 euro dhe agjencia të siguron letrat me kontratë pune në Zvicër
12/05 20:30
Fiks Fare/ Nuk merr dot pensionin se figuron me dy atësi, Fiksi zgjidh problemin
12/05 20:30