Fiks Fare/ Mbetje spitalore dhe njerëzore në Senatoriumin e Shkodrës
15/04/2021 20:30

Fiks Fare denoncoi mbrëmjen e së enjtes degradimin e Senatoriumit të Shkodrës në një gërmadhë. Prej gati një viti, qeveria ka shpenzuar miliona euro për godina dhe medikamente për shërbimin shëndetësor. Godina e Spitalit të Mushkërive në Shkodrës është e shkatërruar prej disa vitesh, ku vetëm njëri kat funksionon, pasi ka një laborator dhe një dhomë vizitash mjeku. Në katin e parë është një pllakatë ku lexon se laboratori ka qenë dhuratë nga BE dhe USAID në vitin 2000. Ndërkohë, gazetarët shohin laboratorin dhe dhomat, të cilat ngjasojnë më shumë si magazina sesa si spital. Në katin e dytë e godinës ka qenë dikur një nga pavijonet, ndërsa ka rezultuar se ka krevate të shkatërruar, dyshekë përtokë, ndërsa ambienti është i pa pastruar. Gazetarët gjejnë edhe disa mbetje spitalore, të cilat janë përdorur dikur nga pacientët. Por, nisur nga sistemet, i ngrohjes dhe oksigjenit, duket se ka qenë një spital mjaft funksional. Në godinë ka me dhjetëra dhoma mjeku, dhoma infermierie e gjithçka tjetër. Por, lagështira ka pushtuar godinën 3 katëshe, ndërkohë që disa dhoma kanë ballkone. Janë edhe disa krevate, që për kohën kur janë vendosur. Gazetarët ngjiten në katin e tretë, ku duket e njëjta panoramë, por kësaj herë dhomat janë kthyer në magazina. Stafi dhe pacientët kanë "ngatërruar" edhe tualetet, pasi në disa dhoma janë bërë edhe nevoja personale. Fiksi shkon edhe te pjesa funksionale, e cila është një zyrë nga mbrapa kësaj godine. Në atë vend qëndron një mjeke, e cila pret e përcjellë pacientë të cilët bëjnë vetëm vizita. Por, edhe në hyrje të kësaj dhome, sërish ka lagështirë.

Fiks Fare, Basha filloi fushatën drejt fitores përfundimtare, 13 Maj 2021, Pjesa 1
13/05 21:02
Fiks Fare, Gjykata lë dhunuesin në një shtëpi me familjen e dhunuar, 13 Maj 2021, Pjesa 2
13/05 21:01
Fiks Fare, Prezantuesi: Në Shqipëri kilet janë për burrat, 13 Maj 2021, Pjesa 3
13/05 21:00
Fiks Fare/ Inspektori i zonës: Urdhri i gjykatës e ka lënë dhunuesin në shtëpi me të dhunuarit
13/05 20:30
Fiks Fare/ Frakull e vogël/ Gjykata lë dhunuesin në një shtëpi me familjen e dhunuar
13/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Prezantuesi: Në Shqipëri kilet janë për burrat
13/05 20:30
Fiks Fare/ Basha filloi fushatën drejt fitores përfundimtare
13/05 20:30
Fiks Fare, S’merr dot pensionin se figuron me dy atësi, Fiksi zgjidh problemin, 12 Maj 2021, Pjesa 1
12/05 21:02
Fiks Fare, Agjencitë e udhëtimit,15 mijë € ryshfet në dogana për të bërë kalimin,12 Maj 2021,Pjesa 2
12/05 21:01
Fiks Fare, Te “Përputhen” flasin me thithje, 12 Maj 2021, Pjesa 3
12/05 21:00
Fiks Fare/ Pronarja e agjencisë: Paguaj 15 mijë euro në doganë për autobuz
12/05 20:30
Fiks Fare/ 700 euro dhe agjencia të siguron letrat me kontratë pune në Zvicër
12/05 20:30
Fiks Fare/ Nuk merr dot pensionin se figuron me dy atësi, Fiksi zgjidh problemin
12/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Te “Përputhen” flasin me thithje
12/05 20:30
Fiks Fare, Qëndrimet e ndryshme të PD-së për rezultatin e zgjedhjeve, 11 Maj 2021, Pjesa 1
11/05 21:02
Fiks Fare, Agjencitë e udhëtimit me 1200€ të çojnë në vendet e BE pa dokumente,11 Maj 2021, Pjesa 2
11/05 21:01
Fiks Fare, Vasilit i duket greqishtja si anglishtja, 11 Maj 2021, Pjesa 3
11/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Vasilit i duket greqishtja si anglishtja
11/05 20:30
Fiks Fare/ Agjencia në Kosovë: 700 euro kalimi i sigurt vetëm me pasaportë
11/05 20:30
Fiks Fare/ 800 euro për të shkuar në Itali, tamponin e rregullon shoferi furgonit
11/05 20:30