Fiks Fare/ “Ky emision s’duhet të dalë”, biznesmeni legalizoi 3 objekte që s’ishin ndërtuar
08/07/2020 20:30

Në momentin që gazetarët po interesoheshin në ambientet e Bashkisë së Korçës nëse kompleksi kishte apo jo leje ndërtimi, Arben Rreli u kërkon takim në një kafene përballë bashkisë. Biznesmeni u kërkoi gazetarëve të "Fiks Fare" që "emisioni s'duhet të dalë". Ai tha se janë bërë disa ndërtime në objekt, të cilat janë vetëm punime të brendshme dhe të jashtme. Por, në momentin që gazetarët e pyetën se ndërtimet janë disa kate, me beton, llaç e tulla, ai tha se "mirë është që mos të më ngacmoni". "Edhe murin poshtë e kam si pronë. Ky muri këtu që është muri mbajtës, çatia është element që merret edhe nga neni 6, 7, që e ka marrë. Edhe çati bona unë atje" tha ai, ndërsa më pas pohoi se ka bërë punime me konstruksion metalik. "Është e mira mos me e ngacmu, a e kupton? Mos i hyni më gjatë, mos i hyni më gjatë. Ç'ke ti, ç'ke. E di kur është hap ajo? Nuk ka mbushur muajin" thotë ai, ndërsa vijoi se "mirë është mos me e ngacmu, se të gjithëve iu merret fryma, e kupton. Mua më tremb klientin. Domethënë, jam një biznes që jam hapur 1 muaj. Dhe ta pomposh që tani ti, është me bë vdekjen. Dëmin që më bën për momentin është shumë madhor. Ky emision s’duhet të dali" tha ai. Krahas ndërtimit pa leje në Korçë, Fiks Fare siguroi një dosje nga Prokuroria e Tiranës për z.Arben Rreli, i cili kishte bërë vetë deklarime për të legalizuar 3 objekte që as nuk ishin ndërtuar.

Fiks Fare, Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor? 31 Korrik 2020, Pjesa 1
31/07 21:03
Fiks Fare, Investigimet më të mira të këtij sezoni, 31 Korrik 2020, Pjesa 2
31/07 21:02
Fiks Fare, Monitorimet më pikantë, 31 Korrik 2020, Pjesa 3
31/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Monitorimet më pikantë
31/07 20:45
Fiks Fare/ Perlat e këtij sezoni parlamentar
31/07 20:30
Fiks Fare/ Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor?
31/07 20:30
Fiks Fare, Varfëri/ Të harruar për së gjalli! 30 Korrik 2020, Pjesa 1
30/07 21:03
Fiks Fare,OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin, 30 Korrik 2020, Pjesa 2
30/07 21:02
Fiks Fare, Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni, 30 Korrik 2020, Pjesa 3
30/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni
30/07 21:00
Fiks Fare/ OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin
30/07 20:45
Fiks Fare/ Varfëri/ Të harruar për së gjalli!
30/07 20:30
Fiks Fare, Pandemia bllokon dosjet për kemp, 29 Korrik 2020, Pjesa 1
29/07 21:03
Fiks Fare, Lushnje/Banorët shtrojnë rrugën, bashkia e prish, 29 Korrik 2020, Pjesa 2
29/07 21:02
Fiks Fare, Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon , 29 Korrik 2020, Pjesa 3
29/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon
29/07 20:45
Fiks Fare/ Lushnje – Banorët shtrojnë rrugën me të ardhurat e tyre, bashkia e prish.
29/07 20:32
Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për kemp
29/07 20:30
Fiks Fare, Fshati më tre ura, pa rrugë të mjeteve motorrike, 28 Korrik 2020, Pjesa 1
28/07 21:03
Fiks Fare, Përmbarimi kërkon prishjen e një objekti, IMT shkon pa mjete, 28 Korrik 2020, Pjesa 2
28/07 21:02