Fiks Fare/ “Ik që këtu legen”, punonjësi shtyn nga shkallët qytetarin
23/02/2021 20:30

Në redaksinë e emisionit investigativ Fiks Fare u ankua Elona Hysa, avokate shqiptare në Selanik. Ajo pohon se zyrën e ka rreth 100 metra afër Konsullatës Shqiptare në Selanik. Përveç avokatisë, ofron edhe shërbime përkthimi, noterizimi, aplikime pasaportash. Konsullata ndodhet në një qendër tregtare, ndërkohë që avokatja caktoi vëllanë e saj, Elson Hysa, në hyrje të godinës që të reklamonte zyrën. Pohon se nga puna klientela iu rrit. Ajo pohon se në adresë të zyrës së saj kanë filluar shqetësimet e para që kanë filluar në fund të vitit 2019 e deri në ditët e sotme nga të "fortët" e Konsullatës në Selanik. Ajo pohon se kanë tentuar në çdo mënyrë për ta larguar vëllanë e saj që qëndronte në katin 0 të qendrës tregtare. Sipas saj, në datën 14 shkurt 2020, konsulli Arqile Sote, bashkë me një person tjetër e kanë akuzuar vëllanë e saj se nxjerr pasaporta false dhe e kanë kërcënuar se do t'i mbyllte zyrën. Ajo thotë se ka shkuar në zyrën e Konsullit, por ai e ka nxjerr jashtë. Më tej pohon se në datën 24 shkurt 2020, punonjësi i konsullatës, i zyrës së kontaktit, z.Ronald Ndoni iu afrua vëllait dhe i kërkoi të largohet menjëherë nga vendi ku qëndronte. "E shtyu atë nga krahët dhe kur vëllai refuzoi të largohej ai e kërcënoi duke i thënë 'po hajde mo legen se do t’i thyej brinjët'. 'Akoma këtu je, do të hedh nga shkallët e do t’i thyej brinjët'. Ashtu dhe beri" thotë Hysa. Ajo i vuri në dispozicion redaksisë së emisionit "Fiks Fare" një video, ku dukej z.Ndoni teksa ofendonte dhe shtyu qytetarin nga shkallët.

Fiks Fare/ Monitorime/ “Pse meshkujt dashurojnë kuçkat” libër me disa vëllime
25/02 20:30
Fiks Fare/ 40 parti koalicion për zgjedhjet. A do ketë ndryshim?
25/02 20:30
Fiks Fare/ PD-ja në 2021 zhvendoset në “shtëpinë” e vëllezërve “kriminelë”
25/02 20:30
Fiks Fare/ PD-ja në 2018: Vëllezërit Murataj po pastrojnë paratë e klanit “Xhafa”
25/02 20:30
Fiks Fare, 30 vjet që ka ndërruar jetë, figuron në listat zgjedhore, 24 Shkurt 2021, Pjesa 1
24/02 21:02
Fiks Fare, Gabojnë në llogaritjen e tatimit të pagës, mjekes gjobë e largim, 24 Shkurt 2021, Pjesa 2
24/02 21:01
Fiks Fare, Herbalisti: Vaji i gjëmbit të gomarit rrit dëshirën seksuale, 24 Shkurt 2021, Pjesa 3
24/02 21:00
Fiks Fare/ 30 vjet që ka ndërruar jetë, por figuron në listat zgjedhore
24/02 20:30
Fiks Fare/ Mjekja 72 vjeçare: Nuk i bëra nder sekretares, më hoqën nga puna e më gjobitën
24/02 20:30
Fiks Fare/ Nëndrejtoresha e spitalit: Formula e përllogaritjes, gabim prej një viti
24/02 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Herbalisti: Vaji i gjëmbit të gomarit rrit dëshirën seksuale
24/02 20:30
Fiks Fare, Po këtë 2 mars a do e ngrejë popullin presidenti Meta? 23 Shkurt 2021, Pjesa 1
23/02 21:02
Fiks Fare,Punonjësi Konsullatës rreh qytetarët; Do t’ju thyej brinjët, dilni! 23 Shkurt 2021,Pjesa 2
23/02 21:01
Fiks Fare, Robert Alia dhëndër me pantallona të shkurtra, 23 Shkurt 2021, Pjesa 3
23/02 21:00
Fiks Fare/ “Dil që këtu”, tërhiqet zvarrë qytetarja brenda Konsullatës
23/02 20:30
Fiks Fare/ “Ik që këtu legen”, punonjësi shtyn nga shkallët qytetarin
23/02 20:30
Fiks Fare/ Po këtë 2 mars a do e ngrejë popullin presidenti Meta?
23/02 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Robert Alia dhëndër me pantallona të shkurtra
23/02 20:30
Fiks Fare, Vaksinimi personaliteteve, qytetarët: Ca të nënës, ca të njerkës! 22 Shkurt 2021, Pjesa 1
22/02 21:02
Fiks Fare, Biznes me vdekjen, 350 mijë lekë varri në Tufinë, 22 Shkurt 2021, Pjesa 2
22/02 21:01