Fiks Fare/ Denoncimi i delegatëve: Nuk firmosëm, na falsifikuan firmat
25/11/2021 20:30

Fiks Fare vijoi investigimin e falsifikimit të firmave për mbledhjen e Kuvendit të Partisë Demokratike më 11 dhjetor. Disa ditë pasi gazetarët e emisionit investigativ firmosën në "foltore", disa "delegatë", të cilët rezultonin se kishin firmosur, pohojnë se u është falsifikuar nënshkrimi. Një akuzë e rëndë, pasi persona konkret dëshmojnë për falsifikime. Zbulimi u bë disa ditë më parë, në momentin që në zyrën e kryetarit të Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike shkoi deputeti Agron Shehaj. Ky i fundit verifikoi firmat e delegatëve të zonës 5 dhe 7 në Tiranë, ku dhe u zgjodh deputet. Ai mori në telefon pjesën më të madhe të delegatëve, duke i marrë emrat nga formularët në zyrën e Palokës. Dhe, një prej tyre ka qenë z.Bujar Kula, i cili është sekretar i grup seksionit 3, në degën nr.5. Ai thotë se në datën 23 nëntor është telefonuar nga z.Agron Shehaj, pasi emri i tij figuronte si një nga firmëtarët për mbledhjen e Kuvendit të PD-së në datën 11 dhjetor. Por, në një intervistë për "Fiks Fare", z.Kula thotë se "nuk e kam firmosur atë formular". Më tej thotë se firma i është falsifikuar, pasi në asnjë moment nuk ka nënshkruar formularin. "Ma kanë falsifikuar. I thash z.Shehaj, për të cilin kam punuar në zgjedhje, se do e çoj deri në fund. Do e denoncoj. U trondita shumë dhe kam shkuar disa herë në zyrën e z.Paloka për të parë këtë formular. Por, s'kam marrë asnjë informacion" thotë ai. Ai pohon se disa persona i kanë shkuar në biznesin privat dhe i kanë kërkuar që të firmosë një formular, por "kam vetëm formularë të paplotësuar. S'kam firmosur dhe plotësuar ndonjë formular".

Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Dhjetor 2021
03/12 21:03
Fiks Fare, Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë! 3 Dhjetor 2021, Pjesa 1
03/12 21:02
Fiks Fare, Institucionet vartëse nuk ‘pyesin’ për rekomandimet e DRAP Fier, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 2
03/12 21:01
Fiks Fare, Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë, 3 Dhjetor 2021, Pjesa 3
03/12 21:00
Fiks Fare/ Fshati Mgull në Kukës i izoluar, nuk ka urë!
03/12 20:30
Fiks Fare/ Shkolla dhe ZVA nuk zbatojnë udhëzimet e DRAP
03/12 20:30
Fiks Fare/ E hoqën nga pozicioni i mësueses para 1 viti, pas trajtimit në Fiks Fare i jepet e drejta
03/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Genardi e do nusen si Dajana, ta ngrejë në peshë
03/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Dhjetor 2021
02/12 21:03
Fiks Fare, Ekskluzive/ Lidhja e Berishës me Enver Hoxhën, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 1
02/12 21:02
Fiks Fare, Theri komshiun me thikë, gjykata dhe mjekët ligjorë shpëtojnë vrasësin, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 2
02/12 21:01
Fiks Fare, I ftuari nxjerr lekët nga xhepi dhe i numëron live në emision, 2 Dhjetor 2021, Pjesa 3
02/12 21:00
Fiks Fare/ Arjana Rreli: Një Debilitas nuk mund të bëhet skizofren
02/12 20:30
Fiks Fare/ Mjekja e burgut: Vrasësi “top” nga mendja
02/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ I ftuari nxjerr lekët nga xhepi dhe i numëron live në emision
02/12 20:30
Fiks Fare/ Mjekët specialistë: Vrasësi nuk është skizofren
02/12 20:30
Fiks Fare/ Mjekët ligjor me recetat për sistemin tretës, vendosin diagnozën Skizofren
02/12 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 1 Dhjetor 2021
01/12 21:03
Fiks Fare, Lekë i ri, lekë i vjetër? Dilema që ngatërron shqiptarët, 1 Dhjetor 2021, Pjesa 1
01/12 21:02
Fiks Fare, Invalidëve s’u njihet libreza, bashkia u shton dhe një vërtetim, 1 Dhjetor 2021, Pjesa 2
01/12 21:01