Exclusive – Palokë e Lec Kurti, kompozitorët e parë të Rilindjes – 15 Dhjetor 2019
15/12/2019 21:30

Ne fillim te shekullit të 20-të, Palok Kurti, ndonëse mjaft i ri, ishte një nga muzikantët më të njohur të kohës. Vec aktivitetit të tij muzikor në qytetin që gëlonte prej zhvillimit ekonomik-social, ai shërbente në orë të lira edhe si mësues i pianos në familje pasanikësh. Exlusive sjell nje dokumentar per jeten dhe krijimtarinë e tij dhe djalit, Lec