E rrëmbeu me makinë, sot e ka grua, historia e rrallë e dashurisë – Shqipëria Live 23 Qershor 2022
23/06/2022 14:40

Çdo ditë në një transmetim live do të vinë ngjarje të aktualitet, fenomene histori njerëzore, por edhe ngjarje të bujshme, ku program do të thellohet në to për të sjellë ekskluzive protagonistët e tyre. Lidhje direkte nga e gjithë Shqipëria. Dinamika e jetës shqiptare do të jetë çdo ditë në ekranin e Top Channel. Prezantues: Erjona Rusi & Flori Gjini Kryeredaktore: Eralda Kenaj

Çimi refuzon të jetë mik me Stelën , Stela: Partneri im i ri nuk bëhet xheloz – Shqipëria Live
24/06 15:42
Stela në një njohje të re , Çimi tronditet nga deklarata e saj – Shqipëria Live
24/06 15:41
Çimi : Isha tapë kur putha Linditën dhe Gilbertën – Shqipëria Live
24/06 15:40
“Stela iku me Ilirin në Përmet”, Çimi ja plas live në studio – Shqipëria Live
24/06 15:40
“Kisha ndjenja për Stelën”, Çimi: Ja kam mbyllur derën për shkak të Ilirit – Shqipëria Live
24/06 15:38
Stela si hap telefonin, Çimi ja plas live në studio, debat i fortë – Shqipëria Live
24/06 15:37
“Lehtëson jetën seksuale të grave” Zhalina Lekatari përkrah vazektominë – Shqipëria Live
24/06 15:29
“3000 mijë meshkuj në vit në Suedi aplikojnë sterilizimin”, flet mamia – Shqipëria Live
24/06 15:27
“Gratë që marrin kontraceptivë shkojnë në depresion” Murra: Në Spanjë akoma tabu- Shqipëria Live
24/06 15:27
Zbulohen vendet ku praktikohet vazektomia, reduktimi spermës tek meshkujt – Shqipëria Live
24/06 15:27
Vazektomia, si mund të bëhet steril burri për të pasur lehtësi në jetën seksuale – Shqipëria Live
24/06 15:26
Sterilizimi i meshkujve, fenomeni që rikthen jetën seksuale të shëndetshme – Shqipëria Live
24/06 15:26
“SPAK Qesharak” merret me një bujk dhe jo me ata që bëjnë korrupsion – Shqipëria Live
24/06 15:24
Banorët dëshmuan në SPAK sikur po betoheshin në Bibël e Kuran – Shqipëria Live
24/06 15:23
240 banorë dëshmuan në SPAK për autokombajnën në Kozare, flet pronari i mjetit – Shqipëria Live
24/06 15:23
Çimi sherr me Stelën: Ike në Përmet për Ilirin – Shqipëria Live 24 Qershor 2022
24/06 15:14
“Tredhja e burrave” tendenca e fundit që po çudit botën – Shqipëria Live 24 Qershor 2022
24/06 14:58
E gjithë fshati në SPAK, zbulohet “molla e sherrit” në Kuçovë – Shqipëria Live 24 Qershor 2022
24/06 14:30
“‘E çmendura’ Vjosa Berisha punoi deri në ditët e fundit të jetës”,Budina flet si mik-Shqipëria Live
24/06 14:24
Vlora Çitaku në lot për Vjosën:Ishte heroinë e Pavarësisë së Kosovës, ana që nuk dini-Shqipëria Live
24/06 14:23