Çfarë i ka bërë Erioni-Mikelës në dhomën e zhveshjes – Përputhen, 21 Janar 2022
21/01/2022 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Epo padashur pakuptuar, Antoneta përfundoi në takim 4 minuta me Blerimin – Përputhen, 25 Maj 2022
25/05 19:30
Blerimi nuk lë moment pa “gjuajtur” Antonetën – Përputhen, 25 Maj 2022
25/05 19:30
Për herë të parë, Përputhen 1,2,3 bëhen bashkë në një program– Përputhen, 25 Maj 2022
25/05 19:30
Sa bukur; Përputhen ndihmoi që një baba të lidhet më shumë me të bijën – Përputhen, 25 Maj 2022
25/05 19:30
Vjehrra donte ti merrte vajzën, sot një mesazh të bukur për Çiljetën – Përputhen, 25 Maj 2022
25/05 19:30
Antoneta, kaq në siklet…Çfarë ndodhi?! – Përputhen, 25 Maj 2022
25/05 19:30
Edhe pse e divorcuar marrëdhënia e Çiljetës me vjehrrën është e afërt – Përputhen, 25 Maj 2022
25/05 19:30
Ngjarje të patransmetuara, rrëfime të Antonetës dhe Argjendit – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:31
Ky është një moment i patransmetuar nga Përputhen, për çfarë bëhet fjalë? – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Përputhen në kulmin e pandemisë, Antoneta, tregon takimet në studio të ndara- Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Argjendi rikthehet, por inati me Ritvanën nuk i ka shkuar… – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Antoneta, konkurrentja e parë, që shkeli në Përputhen – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Antoneta dhe Fationi diskutime: Përputhen 1 apo 2? – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Argjendi: U hakmora ndaj Ritvanës, thash të vërtetën, ajo ka qenë në shtëpinë time – Përputhen
24/05 19:30
Ja moment i parë i sikletshëm në historinë e Përputhen – Përputhen, 24 Maj 2022
24/05 19:30
Fatjon kuqari rikthehet, dhe nuk kursen kunjat – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:31
Fationi: Eksperienca në Përputhen më ndryshoi jetën – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Fationi: Për mua Mevlani është dështim i madh… – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Arjani thumbon Fationin: Vajzat që pëlqeje, flinin me të tjerë – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30
Fationi kapet me Bledin… – Përputhen, 23 Maj 2022
23/05 19:30