Brikenda me geta të grisura, na tregon shalët komplet… – Për’puthen prapaskena
18/03/2023 11:54

Brikenda një nga vajzat më të reja që i është bashkuar programit shfaqet në backstage e shqetësuar. Asaj i grisen getat rrugës për në emision. E shqetësuar pasi i kishte kushtuar rëndësi look-ut të saj sot. Ulet në stol jashtë dhe i tregon kamerës se çfarë ndodhi me të.

Elio kë zgjedh në takim? – Për’puthen prapaskena
19/03 19:56
Artjoni pak i lënduar ja kë zgjedh në takim… – Për’puthen prapaskena
19/03 19:56
Sali vijon të këmbënguli në takim me… – Për’puthen prapaskena
18/03 11:57
Remil sa kurioz jemi, a zgjedh ai Livian? – Për’puthen prapaskena
18/03 11:57
Viktori pasi refuzoi Edën, kë zgjedh në takim? – Për’puthen prapaskena
18/03 11:56
Ermiri bëri për të qarë Kamilën,kë zgjedh në takim? – Për’puthen prapaskena
18/03 11:55
Livia vesh kostum burrash, si duket ajo? – Për’puthen prapaskena
18/03 11:54
Brikenda me geta të grisura, na tregon shalët komplet… – Për’puthen prapaskena
18/03 11:54
Nuk ka ndodhur më parë: 15 vite diferencë në takim mes dy konkurrentëve-Ep. 138 Përputhen 17/03/2023
17/03 19:31
Erjoni ofendon Remilin… – Ep. 138 Përputhen 17/03/2023
17/03 19:30
Ai një baba, ajo 21 vjeç, si shkoi takimi i Erjonit me Marian? – Ep. 138 Përputhen 17/03/2023
17/03 19:30
Mjekra e Erjonit bën studion të qeshë me të madhe – Ep. 138 Përputhen 17/03/2023
17/03 19:30
Babai në Për’puthen, shokët bullizojnë djalin – Ep. 138 Përputhen 17/03/2023
17/03 19:30
Babai i një djali 12 vjeçar, Erioni tregon se djali s’është ndjerë mirë-Ep. 138 Përputhen 17/03/2023
17/03 19:30
Doli nga programi e trishtuar, Eda flet për herë të fundit – Për’puthen prapaskena
17/03 11:48
Erjoni i lan flokët Livias në grim – Për’puthen prapaskena
17/03 11:48
Sali çokollata për Brikin, ajo e pyet për Irisin – Për’puthen prapaskena
17/03 11:47
Petro shfaqet sërish, flet me Remilin dhe Erionin, çfarë thotë? – Për’puthen prapaskena
17/03 11:46
Livia ngacmon security e Top Channel – Për’puthen prapaskena
17/03 11:46
Irisi vajza për shtëpi, blen fruta dhe perime në treg – Për’puthen prapaskena
17/03 11:45