Breaking | Topalli përballë Ndokës, si është ta shohin njëri-tjetrin si kundërshtarë! – Top News
08/04/2021 14:51

"Breaking" është emisioni më i ri informativ i Top News, që do t’i mundësojë publikut shqiptar marrjen e informacionit në një kohë sa më reale. "Breaking" në Top News startoi në 5 prill 2021, nën moderimin e gazetares së njohur, Sidorela Gjoni.

Breaking | Top Channel në vendin e parë për klikueshmëri në Youtube! | Top News
09/04 15:41
Breaking | Ja çfarë pritet për sezonin e ardhshëm turistik | Top News
09/04 15:06
Breaking | Ish-prokurori ‘Kontrollorët menduan se bota rrotullohej rreth tyre’ | Top News
09/04 15:02
Breaking | Eugena Tomini ‘Ka pasur edhe efekte negative te këto vaksina…’ | Top News
09/04 14:46
Breaking | Bledi Çuçi në bindje të plotë per fitoren! | Top News
09/04 14:45
Breaking | Vojo Bregu zbulon sa deputetë do të fitojnë LSI në Shqipëri | Top News
09/04 13:29
Breaking | Rinisin fluturimet në Rinas, flasin pasagjerët e shqetësuar… | Top News
09/04 12:43
Breaking | Agjensitë dhe udhëtarët, të bllokuar nga kontrollorët – Top News
08/04 17:28
Breaking | Topalli përballë Ndokës, si është ta shohin njëri-tjetrin si kundërshtarë! – Top News
08/04 14:51
Breaking | Degradon debati mes Manes dhe Sokos deri në akuza dhe ofendime… – Top News
08/04 14:02
Breaking | Pano ‘Ti kërcënon gazetaret’/ Mane ‘Ty të paguan LSI’ | Top News
08/04 13:20
Breaking | Mane ironi me Sokon ‘Nuk e dija që ishe ti, s’kam ngrënë mëngjes’…’ | Top News
08/04 12:59
Breaking | Mane ‘Një betejë e humbur politike, kontrollorët kanë tentuar edhe më parë’ | Top News
08/04 12:56
Breaking | Kontrollorë të rinj nga Turqia, ja kur priten të vijnë…’ | Top News
08/04 12:55
Breaking | Kaos në aeroportin e Rinasit, flasin pasagjerët e bllokuar… | Top News
08/04 12:25
Breaking | Protesta në Rinas, Balluku ‘Kanë cënuar sigurinë kombëtare’ – Top News
07/04 16:52
Breaking | Silva Bino ‘Nuk është e detyrueshme që vaksinat kineze të jenë të certifikuara nga EMA’
07/04 15:27
Breaking | Arsyet pse Kosova nuk pranon vaksinën kineze… | Top News
07/04 14:52
Breaking | Vaksinimi i farmacistëve me AstraZeneca, a do ta pranonin vaksinën Kineze! | Top News
07/04 14:52
Breaking | Rama propozon ofertën turistike, Korçë, Përmet, Gjirokastër… | Top News
07/04 14:00