Big Brother Albania Vip, 19 Tetor 2021, Pjesa 2
20/10/2021 00:00

Big Brother Albania Vip, reality show më i suksesshëm rikthehet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri. Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit. Aty ku publiku do ketë mundësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre. Përgjatë 100 ditëve të izolimit, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përballen me sfida aspak të lehta diktuar nga “vëllai i madh”. Të gjithë në garë për të rezistuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000,000 lekë

Big Brother Albania Vip | Përmbledhja ditore | 08 Dhjetor 2021
08/12 17:00
Mëngjes i zhurmshëm, Beniada dhe Monika zgjojnë banorët – Big Brother Albania Vip
08/12 15:18
Arjola këndon e mërzitur – Big Brother Albania Vip
08/12 15:18
Big Brother Albania Vip, 7 Dhjetor 2021, Pjesa 3
08/12 14:58
Iliri për Antonelën: Kush është ajo që më kërkon llogari – Big Brother Albania Vip
08/12 14:56
Mozaikët/ Iliri: Ne punuam në grup – Big Brother Albania Vip
08/12 14:56
“Janë bërë peshqirët të verdhë!”, Iliri ankohet për papastërtinë – Big Brother Albania Vip
08/12 14:19
“Unë nuk do isha lidhur kurrë me ty”/Antonela i drejtohet Arbërit – Big Brother Albania Vip
08/12 12:15
“Ti për lojë nxore tradhëtinë/Einxhel flet për Ilirin – Big Brother Albania Vip
08/12 12:14
“Ke thënë e kam shok Ilirin”/Arjola diskuton me banorët – Big Brother Albania Vip
08/12 12:14
“Nuk po e mbroj”/Banorët diskutojnë për Ilirin – Big Brother Albania Vip
08/12 10:31
“Erdhi qengji Romës”/Claudio ndihet i ofenduar – Big Brother Albania Vip
08/12 10:30
“Më ke pëlqyer”/Claudio i shpreh pëlqimin Antonelës – Big Brother Albania Vip
08/12 10:29
“Nuk më pëlqen më fare”/Beniada flet për Ilirin – Big Brother Albania Vip
08/12 10:25
“Pse nuk vinë te Iliri po te Sabiani”/Iliri bisedon me Sabianin – Big Brother Albania Vip
08/12 10:25
“Nuk ka sens të rrijë më në lojë”/Antonela bisedon me Einxhel – Big Brother Albania Vip
08/12 10:24
“Menduan që ti do ndryshoje zinxhirin”/Antonela përlotet – Big Brother Albania Vip
08/12 10:24
“Bëjnë 800€ ti i shkel”/Antonela zihet me Monikën – Big Brother Albania Vip
08/12 10:23
“Atë e marrin tallin b..”/Iliri flet për Claudion – Big Brother Albania Vip
08/12 10:22
Iliri flet i mërzitur për nominimin e Sabianit – Big Brother Albania Vip
08/12 10:22