Bajo i tha je 0 Adës, djemtë e revoltuar në prapaskenë! – Përputhen PRAPASKENA
23/10/2021 11:00

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Efit nuk i pëlqen kur Bledi flet për seksologji – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:34
Duke bërë photoshoting, asnjë sdo ti prishi foton “çiftit” të përputhen – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:34
“Unë të kam qef ti pse më bërtet?” Mikela acarohet me pyetjet që bën Endri – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:34
Marko tallet me Mikelen, ajo nxehet keq – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:33
Ritvana pajton Anën dhe Azemin – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:33
Bashkimi i tregon vajzave sa lekë ka me vete – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:33
Brenda javës dy vajza të ndryshme, Bledi & Mikela takimi me nota erotike…- Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:31
E prekur… Bjerini Mikelës se mban… Çfarë ndodhi me të – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Erioni mes nervash të forta: Çfarë është kjo sjellje – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Efi kunja Mikelës… Nëse provokimi do kishte emër do e kishte Mikela – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Ritvana i kërkon llogari Mikelës: Ndaj gjërat me djemtë – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Përse Mikela nuk donte të transmetohej takimi, ja arsyeja – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Vera i bien në kokë Mikelës dhe tërbon Bledin në takim – Përputhen 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Erioni acaron Ritvanën… Avokat mbrojtës i Mikelës je – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Bledi dhe Mikela bëjnë gjithë studion kundra tyre – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Mikela hakmerret me Ritvanën?! – Përputhen 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Erioni acarohet keq me afrimin fizik mes Mikelës dhe Bledit në takim – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Bledi e ngre hopa dhe e vendos mbi piano Mikelën, kjo acaron keq Erionin – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
U zu keq me Brunon, ja kë zgjodhi Mikela në takim – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Vajzat në kor i kërkojnë llogari Bledit , ai në pozitë të vështirë… – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30