Aventurierët – “Çfarë ndodh në Jalë, mbetet në Jalë’’ – Episodi 8, 22 Maj 2020
23/05/2020 09:23

Aventura në Jug vazhdon. Lindi dhe Vali e nisin mëngjesin e tyre duke u stërvitur. Stivi dhe Kri nisen në eksplorim dhe në kërkim të Akuariumit të famshëm të Jalës. Tatani dhe Dodo zgjedhin pishinat dhe muzikën ndërsa Alioni dhe Xhoi rehatohen në një qëndër masazhi.Mirëpo ajo që supozohej të ishte një ditë relaksi për këta dy të fundit, shndërrohet në një krisje në çift. Nga 3 Prilli çdo të premte, AVENTURIERËT! Ky është titulli i Reality Show-t më të ri në Shqipëri. I influencuar nga formatet amerikane më të suksesshëm ndër vite, Aventurierët, përshtat stilin dhe dinamikën vizuale të këtyre formateve, duke sjellë kështu, dicka krejt të re në tregun Shqiptar.