Alvisa ndjehem fajtore për Bashkimin… – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Albi-Alesja; biseda romantike në prapaskenë – Përputhen PRAPASKENA
20/01 11:13
Rrushja qetëson Erionin pas sherrit me Efin – Përputhen PRAPASKENA
20/01 11:12
Erioni dhe Efi sërisht përplasen në prapaskenë – Përputhen PRAPASKENA
20/01 11:12
Rrushja krahë më krahë me Mevlanin – Përputhen PRAPASKENA
20/01 11:11
Samiu i shkon nga mbrapa Efit, çdo mënyrë për ti rënë në sy – Përputhen PRAPASKENA
20/01 11:11
Pas shumë kontradiktash e problemesh Albi dhe Alesja dalin në një takim – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:31
Alesja i kërkon falje familjes së Albit, po përse? – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:30
A ja mori frymën Albi-Alsejas, arsyeja pse ndodhën këto probleme? – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:30
Erioni flirton me Mikelën, Rrushja ndërhyn, çfarë pati – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:30
Sa deklaratë romantike bëri Albi: Dëgjova zemrën… – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:30
Çfarë tha familja e Alesjas pas përlotjes së saj në Prime – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:30
Albi në diskutime të ashpra me familjen: Përse ai fali Alesjan dhe qëndroi në program – Përputhen
19/01 19:30
Çfarë ndryshoi tek Alesja dhe Albi pas përplasjeve të fundit… – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:30
Çudit Alesja, i rikthen unazën Albit…. – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:30
Mikela është eksituese – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:30
Rrushja: Mikela më prish humorin – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:30
Rrushja nënkupton se Erjoni po vuan për të… – Përputhen, 19 Janar 2022
19/01 19:30
Mikela i kërkon kërcim sensual Brunos – Përputhen PRAPASKENA
19/01 13:36
“E dua nusen shkodrane” djemtë flirtojnë me Florianen – Përputhen PRAPASKENA
19/01 13:36
Erioni përgjon dhe ironizon bisedat e Mikelës – Përputhen PRAPASKENA
19/01 13:35