Alfred Cako: Ja frika ime për ata që do drejtojnë Shqipërinë “E Diell”,13 Qershor 2021
13/06/2021 19:26

Rubrika: Edi Manushi, Glenti Nallbani Të ftuar: Alfred Cako , Bledi Mane, Ina Kollçaku

Episodi i plotë: E Diell 25 Korrik Entainment Show
25/07 19:43
Cako: Kosova dhe Serbia do bëjnë marrveshje mes tyre, si forcohet shqipëria “E Diell”25 Korrik 2021
25/07 19:32
Alfred Cako: Shpejt do ketë një sulm kibernetik, ja çdo ndodhë “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 19:31
Mane: Në dhjetor 2 milionë të vaksinuar, Rama do vëre 15 femra ministre “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 19:31
Parashikimet e Cakos: Po kërcënohet Veliaj, Rama dhe Basha do jenë bashkë “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 19:31
Cako: SPAK organizatë e kontrolluar nga Soros, ja ndryshimet në Shqipëri “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 19:30
Parashikimi i gabuar i Alfred Cakos dhe historia rozë e Ina Kollçakut!!! “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 19:30
Pse u grindën Ina dhe Fred Cako? “Ke shpërndarë meme kundër meje” “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 19:30
Cako Vs Mane, debati që kaloi kufijtë, ja kush e vuri paqen mes tyre “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 19:29
Debati i Neritanit me Bledin, “Nuk kemi folur 3 javë me njëri-tjetrin” “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 19:29
Cako: Pas 20 vjetësh do jemi si një piramidë që shkëlqen me majën e saj. “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 19:28
Një vit Rrethi Katror, ja prapaskenat mes Cako, Mane, Kollçaku dhe Liçaj “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 19:26
Young Zerka në skenën e E Diell tregon surprizën për vajzat e She’s on top “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 18:48
Ja përgjigjet e vajzave ndaj pyetjeve të publikut “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 18:47
Vajza nga Kosova: Ja si u ndjeva që nuk fitova “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 18:47
Fituesja e She’s on top: Në fillim për pak e kam humbur… “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 18:47
Më në fund bëhet publik. Ja zëri zyrtar i She’s on top “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 18:46
A ka vërtetë një çift/shkëndija dashurie në She’s on top “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 18:46
Cilat kanë qenë momentet më pikante nga sifdat e vajzave? “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 18:45
Cilat janë vajzat që nuk flasin me njëra tjetrën? Ja sekretet “E Diell” 25 Korrik 2021
25/07 18:45