Alba nuk ikën nga studio, Vedati nevrikoset keq me të gjithë – Ep.31 Përputhen 01/11/2023
01/11/2023 19:30

4 hyrje të reja sot në Përputhen, Alba dhe Enisa pezullohen nga programi, çfarë do ndodhë me ta

Roela rrëfeu se ka bërë s*ks me Vedatin, Murati reagon ashpër – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:31
‘Vedati adoleshent i vonuar’, Orjani ka një koment – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:30
3 milion shikime puthja e Vedatit me Roelën – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:30
Vedati shpërthen në britma, çfarë shkaktoi kaq tension – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:30
Buçi përballet ashpër me Aurelin dhe Albinën – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:31
Buçi: Kam shtëpinë 1.2 milion dollar – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:30
Pas telefonatës kërcënuese, Aureli përballet me Arbrin – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:30
Aureli Buçit: Ti je fansi im…! – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:30
Oopsss!/ Roela rrëfen se ka bërë s*ks me Vedatin – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:31
Aureli reagon ashpër ndaj deklaratës së Roelës – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Orjani ritkhehet me një super perfomancë – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Po Vedati çfarë ka për të thënë? – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Vedati dhe Alba në takim pas kaq shumë muajve – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:31
Roela shkakton trazira, kundrejt Albës – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Vedati puth studion e Përputhen – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Albina ka bërë gjoksin dhe e tregon sot … – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Alba ka orë 40 mijë euro në dorë?! – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Aureli ironi Buçit, për shuplakën që i dha Erika – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:31
Uaa sa ka ndryshuar, e kujtoni Giselën?! – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:30
Buçi, refuzon të flas për Erikën: Nuk e njoh! – Ep. 186 Përputhen 11/06/2024
11/06 19:30