Ada dhe Edi i fshihen kamerave dhe mbulojnë mikrofonin.Çfarë po diskutojnë ata?-Përputhen PRAPASKENA
26/10/2021 11:03

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Përse djemtë dashurojnë k****-, çudisin konkurrentët – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:33
Mikela acarohet kur e krahasojnë me k****, por nuk është kështu – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:33
Alvisa po duket si një kukull prej dylli – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:32
Niku le keq Anën dhe zgjedh Efin në një takim 4 minuta – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:32
Mikela Diss Anës… Çfarë po ndodh mes dy vajzave në program… – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:31
Edhe një gay do të dilte me Efin aq e bukur është – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:31
Të mban në ajër, Ana godet sërish – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:31
Mikëlsa gjatë ditës do Markon, gjatë natës do Brunon – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:30
Provokimet mes Mikelës dhe Anës vetëm shtohen – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:30
PërPuthen ka një Sandër Mafishe, kush është ai? – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:30
Ti rri te shalët e Erjonit, çfarë pret të bëj unë për ty – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:30
Kthehen mëritë e vjetra mes Mikelës dhe Alvisës, për çfarë u kapën vajat – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:30
Ana i kthehet Borës: Po dal si gore këtu. Çfarë ndodhi? – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:30
Të gjithë djemtë e bukur janë gay, ke do te godasë këtë herë Ana? – Përputhen, 30 Nëntor 2021
30/11 19:30
Mikela vijon me performancat e saj, çohet dhe puth Markon, ai e injoron përqafon Anën – Përputhen
30/11 19:30
Çpo ndodh mes Mikelës dhe Erionit? – Përputhen PRAPASKENA
30/11 11:00
Efi sjell byrek me vete, shikoni kujt i jep të parit – Përputhen PRAPASKENA
30/11 11:00
Mikela bëhet xheloze, shikoni si thumbon Markon para Efit – Përputhen PRAPASKENA
30/11 11:00
Bruno bëhet xheloz, nuk duron dot kur Efit i afrohen djem të tjerë – Përputhen PRAPASKENA
30/11 11:00
Bashkimi në “kurth”, kapet duke puthur një vajzë! Efi shtrin “tentakulat”- Përputhen, 29 Nëntor 2021
29/11 19:45