Emisioni i plotë – Wake Up, 13 Dhjetor 2019
13/12/2019 15:36
Wake Up/ Artjola Toska: Së shpejti do të vij me një recital
13/12/2019 12:26
Wake Up/ Artjola Toska: Bashkëshorti Adi është njeriu i parë që pyes për çdo këngë
13/12/2019 12:02
Wake Up/ Isli përlotet kur lexon letren e Sidrit nga Thumana për Babagjyshin
13/12/2019 12:01
Wake Up/ Çfarë i shkruajnë fëmijët shqiptarë babagjyshit. Zbuloni dëshirat e tyre
13/12/2019 12:01
Wake Up/ Tërmeti tematika më e kërkuar në Google nga shqiptarët
13/12/2019 11:58
Wake Up/ Letra e Sidritit nga Thumana për babagjyshin. Elfi Onas i troket në derë me dhuratat
13/12/2019 11:44
Wake Up/ Ministri Bledi Çuçi: Bilanci dy javë pas tërmetit. Nga siguria te plani i rindërtimit
13/12/2019 11:43
Wake Up/ Sokol Haxhiu: Pasojat e BREXIT dhe efektet në Ballkan dhe Shqipëri.
13/12/2019 11:26
Emisioni i plotë – Wake Up, 12 Dhjetor 2019
12/12/2019 14:27
Wake Up/ Era Rusi: Kam dëgjuar se çmimi Festivalit është shitur por nuk më intereson
12/12/2019 11:53
Wake Up/ Era Rusi: Të ardhurat e këngës për tërmetin për shkollimin e fëmijëve të prekur
12/12/2019 11:48
Wake Up/ Eva Alikaj: Nëse më mbyllet një derë i bie me grushte, nuk dorëzohem
12/12/2019 11:39
Wake Up/ Brandi, qeni “hero” që pozon si star para kamerave
12/12/2019 11:39
Wake Up/ Eva Alikaj: Unë jam Lola Blau, më e çliruar dhe më e pacipë
12/12/2019 11:39
Wake Up/ Një ditë stërvitje me Brand-in, qeni “Hero” i policisë. Ndihmoi njerëzit nën rrënoja
12/12/2019 11:21
Wake Up/ Nxënësit shqiptarë të dobët në matematikë, lexim dhe shkencë. Ja pse?
12/12/2019 11:21
Wake Up/ Ekonomistët kundra rindërtimit me “punëtorë” të huaj!
12/12/2019 11:09
Emisioni i plotë – Wake Up, 11 Dhjetor 2019
11/12/2019 15:28
Wake Up/ “Jeho”, Fjoralba Ponari dhe Alban Male zbulojnë risitë e festivalit më të ri në TCH
11/12/2019 13:22
Wake Up/ “Epsh dhe lakmi” për një publik +16 në ArTurbina
11/12/2019 13:03
Wake Up/ Instituti i Monumenteve: Ku ka kantiere restaurimi ka kuriozitet për turizëm kulturor
11/12/2019 12:27
Wake Up/ Bizneset: Sa më shpejt kompensim nga kompanitë e sigurimit, ndryshe falimentojmë
11/12/2019 12:08
Wake Up/ Bashkia Durrës, bonusi i qirave për banorët e dëmtuar nis nga 25000 lekë
11/12/2019 11:29
Wake Up/ Bashkia Durrës: 100 punonjës, 3 muaj punë në pallatet e para viteve ‘93
11/12/2019 11:26
Emisioni i plotë – Wake Up, 10 Dhjetor 2019
10/12/2019 16:46
Wake Up/ StrinGirls-at shqiptare që bëjnë muzikë Deep House me motive jugu
10/12/2019 13:05
Wake Up/ Bujar Kapexhiu: Festivalin e 11-të dikur e përjetova si dramë sot si komedi
10/12/2019 12:48
Wake Up/ Agim Baçi: Nobelistin Peter Handke, refuzojnë ta lexojnë në Shqipëri
10/12/2019 12:24
Wake Up/ Frikë nga epidemia, vaksinohen banorët në kampet e tërmetit
10/12/2019 12:10