Me kajak në kanalin e Vivarit për të vizituar kalanë e Ali Pashës – Pushime on Top
07/08/2019 19:31
Voleyball në ujë, turistët në sfide me njeri tjetrin – Pushime on Top
07/08/2019 19:31
Një ditë si murg në manastir – Pushime on Top
07/08/2019 19:31
Prapaskenat e xhirimeve mes Orit dhe Florit – Pushime on Top
06/08/2019 20:24
Me motorra për të provuar midhjen e liqenit – Pushime on Top
06/08/2019 19:31
Estela Ujka tregon pse nuk i bën përshtypje, format trupore që ka – Pushime on Top
06/08/2019 19:31
Windserf në Velipojë, si ta mësoni këtë sport – Pushime on Top
06/08/2019 19:31
Kepi i Qefalit dhe plazhi i Krorezes, duhet të shkoni një herë në jete – Pushime on Top
05/08/2019 19:31
Shakohoxha në drejtim të jahtit rrëfen për jetën e tij – Pushime on Top
05/08/2019 19:31
Çfarë ndodh pas kamerave kur xhirohet “Pushime on Top”
05/08/2019 19:31
Plazhi i Gjipese, përmes shtegut dhe manastiri pranë tij – Pushime on Top
03/08/2019 19:31
Herion Mustafaraj tregon për të dashurën e re – Pushime on Top
03/08/2019 19:31
Zbuloni nga brenda resortin më të madh në jug “Green Cost” – Pushime on Top
03/08/2019 19:31
Të rinjtë pushues në Drimadhe, të “dehur” me shootsa – Pushime on Top
02/08/2019 19:31
Në “Syrin e kaltër” për lundrim, siç nuk e keni parë kurrë – Pushime on Top
02/08/2019 19:31
Prapaskenat e shfaqjes së Verë dhe Portokalle – Pushime on Top
02/08/2019 19:31
Çmimet në jug, zbulojini si janë ato – Pushime on Top
01/08/2019 19:31
Kida, në dhomën e hotelit, tregon çfarë bën para koncertit – Pushime on Top
01/08/2019 19:31
Në Vuno për mëngjes tipik me petulla – Pushime on Top
31/07/2019 19:31
Çfarë mund të luash gjatë një ditë në plazh – Pushime on Top
31/07/2019 19:31
Edi Manushi dhe “E diell” tregojnë prapaskenat e programit – Pushime on Top
31/07/2019 19:31
Magjia e plazhit të livadhit – Pushime on Top
30/07/2019 19:31
Fshati i Linit – Pushime on Top
30/07/2019 19:31
Ori një ditë me bariun – Pushime on Top
30/07/2019 19:31
Brenda plazhit nudist në Ulqin – Pushime on Top
30/07/2019 11:55
Pushime on Top/ Në Bunë me “trap”
29/07/2019 19:45
Pushime on Top/Festivali në Drimadhe ngre në këmbë rininë – Pushime on Top
29/07/2019 19:30
Aurela Gace, tregon për mëmësinë dhe bashkëshortin – Pushime on Top
29/07/2019 19:30
Loja elektrizuese e bananes, kush reziston më shumë, plazhistet në garë – Pushime on Top
27/07/2019 19:32
Kujdes në verë nga ekspozimi i pambrojtur i lëkurës në diell – Pushime on Top
27/07/2019 19:32