Top Show, Pjesa 3 – 28/11/2012
28/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Top Show, Pjesa 1 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Top Show, Pjesa 2 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Top Show, Pjesa 3 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 27/11/2012
27/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 3 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 1 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 2 – 26/11/2012
26/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Qatipi (Dekoratat qe jep Jozefina)
25/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Pershendetja e Portokallise per 100 Vjetorin e Pavarsise
25/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Seksologu dhe Grabitqari
25/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Betimi (Betim Spirit Dhima)
25/11/2012 00:00
Portokalli, 25/11/2012 – Dona dhe AMC (Simbolet e Pavarsise te gjitha ne nje cante)
25/11/2012 00:00