Fiks Fare Highlights, 24/11/2015 – Pjesa 2
24/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Cifti i lumtur feat Shpat Kasapi (Shoku i ngushte)
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Drejtoresha e tatimeve (Ftesa per ne komision)
23/11/2015 00:00
Exclusive, Pjesa 2 – 22/11/2015
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Editoriali (Frika nga dekriminalizimi)
23/11/2015 00:00
Ne Shtepine Tone, Pjesa 5 – 23/11/2015
23/11/2015 00:00
Exclusive, Pjesa 1 – 22/11/2015
23/11/2015 00:00
E Diell, 22/11/2015 – Vendos Ti
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Erion Veliaj (Pushimi i punetoreve me zarfe)
23/11/2015 00:00
Ne Shtepine Tone, Pjesa 4 – 23/11/2015
23/11/2015 00:00
E Diell, 22/11/2015 – Duel i Heshtur
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Eros Vetetima feat Era Istrefi
23/11/2015 00:00
Ne Shtepine Tone, Pjesa 3 – 23/11/2015
23/11/2015 00:00
E Diell, 22/11/2015 – Horizonte
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Falenderuesi (Ilir Meta humorist i madh)
23/11/2015 00:00
Ne Shtepine Tone, Pjesa 2 – 23/11/2015
23/11/2015 00:00
E Diell, 22/11/2015 – Emocione
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Grupi pedonalja (Femijet e deputeteve)
23/11/2015 00:00
Ne Shtepine Tone, Pjesa 1 – 23/11/2015
23/11/2015 00:00
E Diell, 22/11/2015 – Mami im gataun më mirë se e jotja, Pjesa 2
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Kori i policeve (Kthejini syte nga vetja)
23/11/2015 00:00
Receta e Ditës – Recetë me lakër të kuqe
23/11/2015 00:00
E Diell, 22/11/2015 – Mami im gataun më mirë se e jotja, Pjesa 1
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Luzja ne Pasdite dhe Portokalle
23/11/2015 00:00
E Diell, 22/11/2015 – Te cmendur pas…
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Poetet (Aktori nuk e tregon dhimbjen)
23/11/2015 00:00
E Diell, 22/11/2015 – Hapja
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Falenderimi Telekom
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Policet e postbllokut (Qeni i terbuar)
23/11/2015 00:00
Fiks Fare Highlights, 23/11/2015 – Pjesa 2
23/11/2015 00:00