Terminali TCH, 31/12/2012 – Familja Qerimi (Orkestrale 4 violina nje organo)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Mbyllja dhe Pershendetja e Vitit te Ri (Shqiperi o vendi im)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Bukra Luzja (Kane humbur ne terminal)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Quizi Rradha ne NEXT (Manushi, Kristela, Eltoni, Altini, Polici)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Gjini me Gazetaret (Berisha e merr e nuk i thone gje)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Mbyllja dhe Pershendetja e Vitit te ri
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Bukra Luzja Moderatoret
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Ramadani monolog (Tregetia me klering)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Grabitqari Isufi (Ka humbur dikush)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Monolog per udhetimet (Gentian Hazizi)
31/12/2012 00:00
Exclusive, Pjesa 1 – 30/12/2012
30/12/2012 00:00
Exclusive, Pjesa 2 – 30/12/2012
30/12/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 28/12/2012
28/12/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 28/12/2012
28/12/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 28/12/2012
28/12/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 28/12/2012
28/12/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 28/12/2012
28/12/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 28/12/2012
28/12/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 28/12/2012
28/12/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 28/12/2012
28/12/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 28/12/2012
28/12/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 27/12/2012
27/12/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 27/12/2012
27/12/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 27/12/2012
27/12/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 27/12/2012
27/12/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 27/12/2012
27/12/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 27/12/2012
27/12/2012 00:00
Top Show, Pjesa 1 – 27/12/2012
27/12/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 27/12/2012
27/12/2012 00:00
Top Show, Pjesa 2 – 27/12/2012
27/12/2012 00:00