Terminali TCH, 31/12/2012 – Monolog per udhetimet (Gentian Hazizi)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Burgu dhe Zamira Kita
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Seksologu dhe Kori i policeve
31/12/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 4 – 31/12/2012
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Grupi Rom (Kolazh kengesh rome)
31/12/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 31/12/2012
31/12/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 31/12/2012
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Muzikori (Sipas Priscilla Queen of the Desert, Do Mbijetoj)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Denoncuesi monolog (Per Salin dhe krizen ne vend)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Sjelljet evropiane (I ftuar Ettore Sequi)
31/12/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 5 – 31/12/2012
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Isufi Parashikimi per 2013 dhe Thunderstrike
31/12/2012 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 31/12/2012
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Nostalgjia e festes se vitit te ri dhe Grabitqari
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Denoncuesi
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Tre shoket e bordurave
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Kendon Joni Molla (Kolazh kengesh)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Nusja Vjehrra dhe D.Shakohoxha (Shakohoxha nga Elbasani)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Diplomatet dhe Ramush Haradinaj (Turpi diplomatik)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Vellezrit Lleshi (Lum si na per ket pushtet)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Kenga E.Sojli, R.Sojli ( Kujtimet qe therrasin)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Orkestrale e orkestres se Portokallis (Skenderbeu)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Dona monolog
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Kush e uli Flamurin (Bamir Topi, Ramadani, Monika Stafa)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Orkestrale ne trombe dhe saks
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Drejtori Grabitqari Moderatoret
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Kush e uli Flamurin (Berisha, Gjini, Monika Stafa)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – AMC (Falenderimet)
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Petrit Lulo dhe grupi i Asamblit Bylbyli Vlore
31/12/2012 00:00
Terminali TCH, 31/12/2012 – Dua vendin tim (Tirana vs Myzeqeja)
31/12/2012 00:00