Pa Semafor, 31/12/2011 – Xhevria ne Paris
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Koha jote vazhdon (Adi dhe Eno Popi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Ramadani Eneda Salsano dhe Kamarieri
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Etnoklasik te ftuar (6 veta)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kori i policeve (Ah kjo pune palo pune)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Regjistruesit ne Top Show (Alban Dudushi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Etnoklasik te ftuar
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kenga e mbylljes
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Romiri dhe Ramadani (Kamarieri)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Gra te lira dhe populli (Grate shtatezena hane ne skene)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kosti monolog (Hame dy luge e na ze buka)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Kosti (Selimi sjell publikun)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Grupi Lynx te ftuar
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kuli dhe Motra (Motra e dashuruar me Xhixhin)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – 2012 Pse ne Portokalli
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Salsano
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Isufi (Parashikimi per 2012)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Nasi Naqe dhe Thellenxa (I bien fizarmonikes kitares violines)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – AMC Salsano dhe Grabitqari
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Tomi Meri Dhe gjykatesi si babagjysh i Vitit te Ri
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kendon Eglantina Toska shoqeruar nga nje klarinetist
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Nxeneset dhe profesori (Konkursi i shkollave)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Asgje personale (Rimi Xhevria Xheraldina dhe Marina Vjollca)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 1 (Kendon Alma Bektashi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kendon Elhajda Dani (Baresha)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Pastrueset (Endri dhe Stefi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Atentatet (Dimri i fundit)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 2 (Kendon Mirjam Cani)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kengetari Salsano ne Top Show (Mori molla me Sherbet)
31/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – AMC dhe Grabitqari (Viti ri ne Kine)
18/12/2011 00:00