Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Marini (Kapo, Hekri dhe Ruli)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Erditi (2 Video me cellular)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Flori, Irgen (Floshi, Lenci dhe Prindërit)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Gazi (Ylvi dhe Gena)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Renada (Policët alo 129, Luzja Laboratori)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Salsano (Together, Djali nga Kosova dhe xhirime zyre)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Flori, Alex (Vezirja, Motri dhe Polici)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Katërshja flet për Delindën (Çifti lumtur)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Rezi (Betimi dhe Analistët)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Delinda (Kuli, Matilda dhe Psikologia)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Bestytnitë (Fiksimet e Salsanos)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Katërshja (Leneshat)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Ledio (3 xhirime zyre)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 8 Shtator 2019 – Albana (Drejtori dhe Bukra)
08/09/2019 23:30
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Rezi (Betimi)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Erditi (Pleqtë dhe Doktor Pashai Xhirime në zyrë)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Alex (Vezirja në Together)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Marini (Kapo, Hekri dhe Kryetari komunës)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Gazi (Ylvi Bakërri)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Ledio (Zona e Brrylit dhe Princi kofshës, xhirime zyre)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Katërshja (Pleqtë Djali Llaqit)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Delinda (Suarek dhe Djemtë e bordurës)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Renada (Historiania video me celular)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Flori, Irgen (Policët)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Albana (2 xhirime zyre)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Bestytnitë (Fiksimet e Aleksandër Grami, Roland Saro, Erbli)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Salsano (Air Albania përshëndetja e fundit e sezonit)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 1 Shtator 2019 – Salsano flet për Erditin (“Bleni cigare se na grivët!”)
01/09/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 25 Gusht 2019 – Albana (Dy xhirime në zyrë)
25/08/2019 23:45
Sekretet e Portokallisë, 25 Gusht 2019 – Bestytnitë (Fiksimet e Rezart Veleshnja)
25/08/2019 23:45