Fiks Fare/ Basha dhe Kryemadhi e thanë hapur: U gabuam!
18/05/2020 21:01
Fiks Fare, Gazetarja harron që z.Bace e ka ftuar ajo, 18 Maj 2020, Pjesa 3
18/05/2020 21:01
Fiks Fare, Dy jetimët kërkojnë një telefon për mësimet online, 15 Maj 2020, Pjesa 1
18/05/2020 16:26
Fiks Fare, Fitoi lojën online, por banka nuk i jep çmimin prej 200 eurosh, 15 Maj 2020, Pjesa 1
15/05/2020 21:02
Fiks Fare, Biznesi aplikon me vonesë, 159 punëtorë mbeten pa pagën e luftës, 15 Maj 2020, Pjesa 2
15/05/2020 21:01
Fiks Fare, ‘Fjala artistike’ në parlament, recitime dhe përkthime, 15 Maj 2020, Pjesa 3
15/05/2020 21:00
Fiks Fare/ Biznesi aplikon me vonesë, 159 punëtorë mbeten pa pagën e luftës
15/05/2020 20:30
Fiks Fare/ Fitoi lojën online, por banka nuk i jep çmimin prej 200 eurosh
15/05/2020 20:30
Fiks Fare/ Kërkesa e dy vëllezërve jetim: “Duam një telefon të ndjekim mësimet online”
15/05/2020 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ ‘Fjala artistike’ në parlament, recitime dhe përkthime
15/05/2020 20:30
Fiks Fare, Krujë/ “Duam pagën e luftës”, punëtorët e fasonerisë në protestë, 14 Maj 2020, Pjesa 1
14/05/2020 21:02
Fiks Fare, Punonjësja sorollat qytetaren, nuk zbaton vendimin e gjykatës, 14 Maj 2020, Pjesa 2
14/05/2020 21:01
Fiks Fare, Basha përvesh mëngët në emision, 14 Maj 2020, Pjesa 3
14/05/2020 21:00
Fiks Fare/ Punonjësja e gjendjes civile sorollat qytetaren, nuk zbaton vendimin e gjykatës
14/05/2020 20:30
Fiks Fare/ Kruje/ “Duam pagën e luftës”, punëtorët e fasonerisë në protestë
14/05/2020 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Basha përvesh mëngët në emision
14/05/2020 20:30
Fiks Fare, SPAK- u, hetim tenderit për ruajtjen e ekskavatorit, 13 Maj 2020, Pjesa 1
13/05/2020 21:02
Fiks Fare, Fasoneria s’plotëson kushtet, puntorëve u mohon pagën e luftës, 13 Maj 2020, Pjesa 2
13/05/2020 21:01
Fiks Fare, Ish deputeti martohet dy herë, se e ‘drodhi’ dy herë, 13 Maj 2020, Pjesa 3
13/05/2020 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Ish deputeti martohet dy herë, se e ‘drodhi’ dy herë
13/05/2020 20:30
Fiks Fare/ Hetim tenderit për ruajtjen e ekskavatorit, APP: S’duhet të ishte fituesi!
13/05/2020 20:30
Përmet/ Administratorët e fasonerisë nuk plotësojnë kushtet, u mohojnë punëtorëve pagën e luftës
13/05/2020 20:30
Fiks Fare, Gazetarja raporton me bikini në mes të Tiranës ,12 Maj 2020, Pjesa 3
12/05/2020 20:59
Fiks Fare, Të burgosurit shqiptarë në Greqi: Jetojmë mes plehrave, pa bukë… 12 Maj 2020, Pjesa 2
12/05/2020 20:50
Fiks Fare, Legalizimi i kanabisit, lamtumirë varfëri! 12 Maj 2020, Pjesa 1
12/05/2020 20:32
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetarja raporton me bikini në mes të Tiranës
12/05/2020 20:30
Fiks Fare/ Të burgosurit shqiptarë në Greqi: Jetojmë mes plehrave, pa bukë…
12/05/2020 20:29
Fiks Fare/ Shqiptarët “lamtumirë varfëri” me legalizimin e kanabisit
12/05/2020 20:29
Fiks Fare, Dita e Europës/ Pse nuk festohet 9 Maji? 11 Maj 2020, Pjesa 1
11/05/2020 21:02
Fiks Fare, Bashkia e Krujës shpall fituesin e tenderit para se të hapen zarfet! 11 Maj 2020, Pjesa 2
11/05/2020 21:01