Fiks Fare, Jemi apo jo 100 vjet mbrapa botës? 11 Nëntor 2019, Pjesa 1
11/11/2019 21:02
Fiks Fare, Zyrtarët e burgut, 2 mijë euro rryshfet për operacionin e të dënuarit, 11 Nëntor 2019, Pjesa 2
11/11/2019 21:01
Fiks Fare, Gjikondi: KÇK është njësoj sikur të thuash puç puç, 11 Nëntor 2019, Pjesa 3
11/11/2019 21:00
Fiks Fare/ Nëse bota do të përmbyset, në shqiptarët do jetojmë më shumë, meqë jemi 100 vite mbrapa..
11/11/2019 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: Jemi 4 veta për operacionin, drejtori, shefi policisë dhe unë
11/11/2019 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gjikondi: KÇK është njësoj sikur të thuash puç puç
11/11/2019 20:30
Fiks Fare/ I burgosuri: Rrezikoj të paralizohem, mjekët e burgut më kërkojnë mijëra euro
11/11/2019 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: “Për operacionin 2000 euro, 1500 euro shtrimi në spitalin e burgut”
11/11/2019 20:30
Fiks Fare, 8 nëntori, lindja e partisë “mëmë”. Kush e kujton sot? 8 Nëntor 2019, Pjesa 1
08/11/2019 21:02
Fiks Fare, Del në pension, i mbajnë lekët e lejes vjetore, 8 Nëntor 2019, Pjesa 2
08/11/2019 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Bushati: Unë ju kam pritur gjithë jetën o Sonila, 8 Nëntor 2019, Pjesa 3
08/11/2019 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Bushati: Unë ju kam pritur gjithë jetën o Sonila…
08/11/2019 20:29
Fiks Fare/ Juristi pas interesimit të Fiksit: Shkresa është gabim, do t’i marrë lekët e lejes!
08/11/2019 20:29
Fiks Fare/ Sanitarja: Më kanë mbajtur lekët e lejes, në dokumenta figuron sikur i kam marrë
08/11/2019 20:29
Fiks Fare/ Të ngujuar dhe në mërgim, kërkojnë ndihmë nga Fiksi
08/11/2019 20:28
Fiks Fare/ A vlen të kujtohet 8 nëntori, themelimi i partisë mëmë nga rrodhën edhe partitë e tjera?
08/11/2019 20:27
Fiks Fare, Nuk ka mjekë, banorët e Rakickës i bëjnë gjilpërat vetë, 7 Nëntor 2019, Pjesa 1
07/11/2019 21:02
Fiks Fare, Mësuesit urdhërojnë nxënësit të blejnë vetëm tek një librari, 7 Nëntor 2019, Pjesa 2
07/11/2019 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Pronarja iu lan këmbët punonjësve, 7 Nëntor 2019, Pjesa 3
07/11/2019 21:00
Fiks Fare/ Drejtuesit e shkollave: Ka shkelje, do marrim masa për mësuesit!
07/11/2019 20:30
Fiks Fare/ Çudia në Rakickë të Devollit, banorët i bëjnë gjilpërat njëri-tjetrit
07/11/2019 20:30
Fiks Fare/ Mësuesja: I kam cuar nxënësit të blejnë tek libraria “Fabler” çmimi dyfish më i shtrenjtë
07/11/2019 20:30
Fiks Fare, Lideri shqiptar më i suksesshëm? Çfarë mendojnë shqiptarët? 6 Nëntor 2019, Pjesa 1
06/11/2019 21:02
Fiks Fare, Minorenë, të vdekur & të burgosur firmosin ‘pro’ ndërtimit të HEC! 6 Nëntor 2019, Pjesa 2
06/11/2019 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Alban Musa: – Tre meshkuj seksi tullecer, 6 Nëntor 2019, Pjesa 3
06/11/2019 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Alban Musa: – Tre meshkuj seksi tullecer
06/11/2019 20:34
Fiks Fare/ Tërmet Peçi: Nuk kam firmosur!
06/11/2019 20:34
Fiks Fare/ Minorenët, të vdekurit, emigrantët, të burgosur firmëtarë pro ndërtimit të HEC-it
06/11/2019 20:27
Fiks Fare/ Banorët: Kompania që po na merr ujin ka falsifikuar firmat tona!
06/11/2019 20:26
Fiks Fare/ Enverin, Berishën, Nanon, Metën apo Ramën, ja kë do populli më shumë!
06/11/2019 20:25