Zef Shoshi, piktori i të gjitha kohërave sonte në “Exclusive”
17/02/2019 14:09

Në vitet ’60, duke dalë nga prapambetja e mëparshme artistike dhe kulturore e vendit, piktura shqiptare, ashtu si artet e tjera filloi të njihte një zhvillim të hovshëm.