Wake Up/ Zamira Kita: Festivali “Shpirti i Ballkanit”, dy netë festive që nuk duhen humbur
24/05/2019 13:04

Sot dhe nesër në qytetin e Korçës, i cili njihet dhe si “Parisi i vogël”, do të mbahet edicioni i parë i “Korça Folkfest Ballkan”. Në këtë edicion do të marrin pjesë, ansamble nga gjashtë shtete të rajonit, përfshirë këtu edhe vendin tonë. Bullgaria, Greqia, Turqia, Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria janë shtetet përfaqësuese që do të hapin siparin e këtij edicioni, duke sjellë shpirtin e Ballkanit, në qytetin e bukur juglindor. Pra për 2 ditë rresht, përkatësisht në sot dhe nesër në orën 19.30 , qyteti i Korçës do të gjallërojë nga ky aktivitet kulturor. Festivali me motive folkorike nga Ballkani do të shfaqet në skenë e Teatrit dhe në Sheshin e Pazarit të Korçës.

Gazetarët e pushkatuar, përkujtohen Fadil Kokomani dhe Vangjel Lezho
20/06 16:26
Flet Loer Kume, autor i librit Amygdala Mandala dhe fituesi i çmimit “Kadare”
19/06 20:01
Universiteti i Arteve sjell ekspozitën më të fundit të kushtuar performancës
18/06 16:50
“Gënjështarë të vegjël”/ Vepra që e shpalli Fatos Kongolin, autorin e vitit
17/06 16:33
Kosovarja në skenat e Tokios/Marigona Qerkezi interpreton në operan “Don Xhovanit”
16/06 12:21
“Lindja e një demokracie”; Libri i Jacques Baudouin për Kosovën
15/06 15:25
Koncerti i bamirësisë “Të gjithë për Korçën”
14/06 21:48
Problemet me kalldrëmet, vijojnë diskutimet për cilësinë e punimeve në Gjirokastër
14/06 12:58
Tërmeti mbyll muzetë në Korçë
14/06 12:36
Moda në Kinë
13/06 19:22
“Ura me tri harqe”; Punimet e studentëve të artit nga Tirana, Tetova dhe Prishtina
12/06 14:09
Turizëm mes alpeve/ Festa e turistëve në luginën e Shalës
11/06 17:18
Piktura për korrupsionin, si e shikojnë fenomenin studentët e rinj
10/06 17:34
Rikthimi i Ritfolk, Altin Goci dhe Saimir Braho u bashkuan në skenë pas 20 vitesh
09/06 15:14
Koncertet e mbrëmjes në park, skena e amfiteatrit çdo natë ka aktivitete
08/06 12:50
Holandezet e suksesshme
06/06 20:07
Wake Up/ “Nuk dëgjoj, nuk shikoj, nuk flas”, komedia që përcjell mesazhin për njerëzit me aftësi ndryshe
05/06 15:10
Lamtumira e Muhamet Likos. Vlora përcjell parodistin e njohur të qytetit
04/06 20:41
Komedia greke “Nuk dëgjoj, nuk shikoj, nuk flas”, ngjitet në skenën e Tiranës
04/06 20:30
Wake Up/ Helidon Haliti: Me “Street Art”, Shqipëria në hartën e muraleve të botës
04/06 14:39