Wake Up/ Shalqinj e pjepra me pesticide. Edmond Panariti: Si t’i zbulojmë në kushte shtëpie
18/07/2019 16:28

Ditët e fundit në media dhe rrjetet sociale është ngritur shqetësimi për nivelin e lartë të përmbajtjes së nitrateve në fruta dhe perimet që konsumojmë.