Wake Up/ Mitat Tola: Rrethrrotullimet te “Zogu i Zi” dhe ” Shqiponja” janë burim aksidentesh
13/06/2019 12:36

Për herë të parë një projekt i Bankës Botërore dhe autoriteteve shqiptare ka krijuar profilin e viktimave të shkaktuara nga aksidentet, si edhe profilin e shkelësve, kundërvajtësve kryesorë që shkaktojnë aksidente rrugore.