Wake Up/ Ishmi dhe Gjanica lumenjtë më të ndotur në Shqipëri
18/10/2019 11:32

Problematika e lumenjve në vendin tonë vitet e fundit ka qenë alarmante. Specialistët e mjedisit herë pas here kanë ngritur shqetësimin se lumenjtë në vendin tonë janë kthyer në vende depozitimi të mbetjeve, një pjesë janë gërryer për materiale inerte dhe shumë prej tyre janë dëmtuar nga ndërtimi i hidrocentraleve. Përballë kësaj situate, sot në 18 tetor, për herë të parë në Tiranë do të diskutohet me shkencëtarë nga e gjithë bota për situatën e lumenjve të egër, ndërkohë që në mbrëmjen e sotme që ka marrë dhe emrin "Nata e lumenjve të egër" do të arrihet në konkluzione se çfarë masash duhet të ndërmerren për ndryshimin e kësaj panorame aspak të mirë.

Emisioni i plotë – Wake Up, 21 Nëntor 2019
21/11 14:15
Wake Up/ Ilir Paço jashtë studios së lajmeve. Nga pasioni për pikturë te gazetaria e terrenit
21/11 12:39
Wake Up/ Drama “Histori antike”, thyen tabutë e marrëdhënies në çift. Publiku në sallë +18
21/11 12:27
Wake Up/ S’ka shërbime pa rinovuar kartën e identitetit, fluks aplikimesh
21/11 11:53
Wake Up/ Varësia nga blerjet online, të trajtohet si sëmundje e shëndetit mendor
21/11 11:44
Wake Up/ Ministri Klosi: Pse vendosëm moratorium për HEC-et e vogla nën 2 megavat
21/11 11:27
Emisioni i plotë – Wake Up, 20 Nëntor 2019
20/11 17:21
Wake Up/ Studimi PPNEA: Po priten pyjet pa kriteret për ngrohje
20/11 14:10
Wake Up/ Etrita Ibrahimi: Pse babai im Feim Ibrahimi mungoi kur mbusha 10 vjeç
20/11 13:40
Wake Up/ Erjon Bogdani: E shoh veten trajner të ekipit kombëtar
20/11 13:22
Wake Up/ Institutit të Ndërtimit: Pallatet e vjetra do të çmontohen nëse rrezikojnë banorët
20/11 13:06
Wake Up/ Eksperti amerikan: Roli im dhe i këshilltarit të Millosheviçit në bisedimet për Kosovën
20/11 12:23
Wake Up/ Eksperti i njohur amerikan: Si mund ti nxjerrim shqiptarët nga kampet në Siri
20/11 12:16
Emisioni i plotë – Wake Up, 19 Nëntor 2019
19/11 16:52
Wake Up/ Eni Lena nga “Beteja e bukurisë” te tekat e vajzave të famshme
19/11 15:10
Wake Up/ Gentian Zenelaj mes princeshave të përrallave dhe princave imagjinarë
19/11 15:02
Wake Up/ Diskoja e krimit në Durrës, kthehet në kafe-bibliotekë për të rinjtë
19/11 13:53
Wake Up/ Rregullat e maturës: Ndjekje penale për shitjen e tezës dhe penalizim për celularin
19/11 13:34
Wake Up/ Policia Rrugore: Hetim raporteve false për mosmbajtjen e rripit të sigurimit
19/11 13:28
Emisioni i plotë – Wake Up, 18 Nëntor 2019
18/11 15:04