Wake Up/ “Hiletë” që përdorin supermarketet, që konsumatorët të shpenzojnë
18/10/2019 11:57

Nëse jeni një konmsumator i kujdesshëm, nuk ka mundësi të mos keni vënë re disa truqe dhe strategji që përdorin supermarketet për të na bërë që të shpenzojmë sa më shumë, duke blerë ndoshta edhe artikuj nuk na duhen. Industria e shitjeve me pakicë ka politika të tëra për mënyrën se si organizohen artikujt për t’u shitur, nga reklamat gjigante tek afishet me ngjyrë të kuqe, deri te muzika që luhet në sfond, apo aromat e këndeve ku shiten produkte të sapopjekura apo të freskëta.

Emisioni i plotë – Wake Up, 11 Nëntor 2019
11/11 13:39
Wake Up/ Lotusi shqiptar si u ndërtua 10 vite më parë në Plykë të Fierit. Flasin protagonistët
11/11 12:34
Wake Up/ Si funksionon tregu i lëvizshëm i fruta-perimeve në ҫdo zonë të Tiranës!
11/11 12:13
Wake Up/ Alarmi për minikekët turke në Shqipëri, dyshohet që sjellin paralizë
11/11 12:11
Wake Up/ CENSI 2020: Feja dhe etnia me “dëshirë”. Gjoba për pyetjet thelbësore
11/11 11:30
Wake Up/ 51% e studentëve paguajnë për notën. 6,6% ju kanë kërkuar favore seksuale
11/11 11:16
Emisioni i plotë – Wake Up, 08 Nëntor 2019
08/11 14:12
Wake Up/ Këngëtarja Eltina Minarolli, projektet e mia jashtë Shqipërisë
08/11 12:12
Wake Up/ Arben Dervishaj: Emri i ri i stadiumit dhe a do jetë gati për ndeshjen me Francën
08/11 12:02
Wake Up/ Shoqata e Fermerëve të Myzeqesë: Ja pse po protestojnë fermerët?
08/11 11:46
Wake Up/ Debati për 5G mbërrin në Shqipëri. Flet eksperti Rustem Paci
08/11 11:34
Wake Up/ Gazetari i “Le Iene”: Si gjetëm Alvinin dhe si po përpiqemi për fëmijët e tjerë
08/11 11:14
Emisioni i plotë – Wake Up, 07 Nëntor 2019
07/11 15:34
Wake Up/ Kujtim Prodani: Nuk do ta besoni por qava në koncert
07/11 13:00
Wake Up/ Provokimi që vjen nga Festivali Ndërkombëtar të Dancit Modern
07/11 12:36
Wake Up/ Strasburg, Forumi Botëror për Demokracinë! Diskutohet fakenews
07/11 11:45
Wake Up/ Situata e reshjeve në qytetet më të rrezikuara Vlorë, Durrës dhe Lezhë
07/11 11:31
Wake Up/ Si e krijuam makinën e parë elektrike “Electric Buggy”. Flasin të rinjtë nga Gjakova
07/11 11:16
Wake Up/ Eksperiment; 4 orë punë më shumë produktivitet. Shqiptarët me 8 orë janë më pak
07/11 10:59
Emisioni i plotë – Wake Up, 06 Nëntor 2019
06/11 16:54