Wake Up/ Fatos Çoçoli: Drafti për rezervat e naftës do të rrisë çmimin deri 200 lekë/l
17/07/2019 13:35

Ditët e fundit po flitet për një projektligj të ri të qeverisë, që parashikon detyrimet për krijimin dhe mbajtjen e menaxhimin e rezervave të sigurisë për naftën bruto dhe nënproduktet e saj, me qëllim furnizimin e tregut në çdo rast krize.