Wake Up/ Barbana Dini: Këngën e realizova në një gjendje të vështirë psikologjike
21/10/2019 12:17

Barbana Dini sapo ka publikuar klipin e saj më të fundit dhe padyshim më të rëndësishmin në jetën e saj. Kënga titullohet "Ku je" dhe vjen si një premtim ndaj vëllait të saj Ergi, i cili u nda nga jeta disa vite më parë. Në këtë klip shumë emocionues, për herë të parë dhe të fundit motër e vëlla shfaqen dhe këndojnë së bashku. Kënga është publikuar në 15 tetor, datë kur Ergi do të festonte edhe ditëlindjen e tij (do të bënte 25 vjeҫ). Muzika e kësaj kënge është realizuar nga Ergi dhe teksti nga ai dhe Pandi Laҫo dhe kishte rreth 4 vite që ishte thuajse gati për t'u publikuar. Edhe pse është e dhimbshme, kjo këngë është një nga kujtimet më të bukura për familjen e Barbanës. Përjej kësaj kënge, ajo vijon edhe me projektet e saj të tjera artistike, me këngë dhe koncerte.

Emisioni i plotë – Wake Up, 11 Nëntor 2019
11/11 13:39
Wake Up/ Lotusi shqiptar si u ndërtua 10 vite më parë në Plykë të Fierit. Flasin protagonistët
11/11 12:34
Wake Up/ Si funksionon tregu i lëvizshëm i fruta-perimeve në ҫdo zonë të Tiranës!
11/11 12:13
Wake Up/ Alarmi për minikekët turke në Shqipëri, dyshohet që sjellin paralizë
11/11 12:11
Wake Up/ CENSI 2020: Feja dhe etnia me “dëshirë”. Gjoba për pyetjet thelbësore
11/11 11:30
Wake Up/ 51% e studentëve paguajnë për notën. 6,6% ju kanë kërkuar favore seksuale
11/11 11:16
Emisioni i plotë – Wake Up, 08 Nëntor 2019
08/11 14:12
Wake Up/ Këngëtarja Eltina Minarolli, projektet e mia jashtë Shqipërisë
08/11 12:12
Wake Up/ Arben Dervishaj: Emri i ri i stadiumit dhe a do jetë gati për ndeshjen me Francën
08/11 12:02
Wake Up/ Shoqata e Fermerëve të Myzeqesë: Ja pse po protestojnë fermerët?
08/11 11:46
Wake Up/ Debati për 5G mbërrin në Shqipëri. Flet eksperti Rustem Paci
08/11 11:34
Wake Up/ Gazetari i “Le Iene”: Si gjetëm Alvinin dhe si po përpiqemi për fëmijët e tjerë
08/11 11:14
Emisioni i plotë – Wake Up, 07 Nëntor 2019
07/11 15:34
Wake Up/ Kujtim Prodani: Nuk do ta besoni por qava në koncert
07/11 13:00
Wake Up/ Provokimi që vjen nga Festivali Ndërkombëtar të Dancit Modern
07/11 12:36
Wake Up/ Strasburg, Forumi Botëror për Demokracinë! Diskutohet fakenews
07/11 11:45
Wake Up/ Situata e reshjeve në qytetet më të rrezikuara Vlorë, Durrës dhe Lezhë
07/11 11:31
Wake Up/ Si e krijuam makinën e parë elektrike “Electric Buggy”. Flasin të rinjtë nga Gjakova
07/11 11:16
Wake Up/ Eksperiment; 4 orë punë më shumë produktivitet. Shqiptarët me 8 orë janë më pak
07/11 10:59
Emisioni i plotë – Wake Up, 06 Nëntor 2019
06/11 16:54