Wake Up, 22 Maj 2019, Pjesa 3
22/05/2019 12:48

Tema: Një program bursash dedikuar studentëve Të ftuar: Viola Puci Tema: Beate Howitt, modele për herë të parë në moshën 80 vjeҫare Tema: New York, gjobë 25-250 $ për këmbësorët që kalojnë rrugën duke parë telefonin! Tema: Kush e shqetëson zemrën e Tiri Gjocit? Këngëtari sapo ka publikuar klipin e tij dhe vjen direkt të na rrëfejë pas “Eurovision-it” Të ftuar: Tiri Gjoci