Wake Up, 12 Korrik 2019, Pjesa 2
12/07/2019 11:06

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: OSHEE garanton energji pa ndërprerje gjatë sezonit veror Grupe pune në terren dhe numra telefoni në dizpozicion për t'iu përgjigjur ankesave Të ftuar: Petraq Lika