Wake Up, 11 Korrik 2019, Pjesa 2
11/07/2019 11:38

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Në Ditën Botërore të Popullsisë... Shëndeti seksual dhe riprodhues, shumica e adoleshentëve nuk kanë njohuri Të ftuar: Dr. Dorina Tocaj