Vip Club/ Si u njoh Angela Martini me partnerin e saj?
27/11/2018 11:55

Për të gjithë publikun, Angela Martini thyen kureshtjen, duke u shprehur se njohjen e ka pasur në një festë në shtëpinë e tij dhe në kuzhinën e shtëpisë janë parë për herë të parë.