Angela Martini për Vip Club prezanton shtëpinë, bashkëshortin, shoqen dhe kushëririn e saj
27/11/2018 11:54

Angela Martini hapi dyert e shtëpisë së saj luksoze për Vip Club e ndër të tjera ajo na prezantoi bashkëshortin, Dragos Savulescu, i cili teksa zbriste nga shkallët erdhi gjatë intervistës së Klea Huta duke shprehur ngrohtësi për Angelën duke krijuar dhe një afeksion të ëmbël për shikuesit e Vip Club në Top Channel.