Vip Club/ Një make up për setin fotografik të Angela Martini
27/11/2018 12:00

Vip Club zbuloi disa nga preferencat e Angela Martini, duke nisur nga flokët e gjatë dhe me onde të lëshuara, e buzët nude deri tek parfumi i saj i preferuar, të cilin Angela preferoi ta mbante sekret.