Exclusive – Velipoja, një dashuri shkodrane – 29 Shtator 2019
30/09/2019 00:42

Velipoja, kjo dëshmitare e moçme e përqafimit të Bunës me Adriatikun, rrethuar plot bukuri dhe vlera natyrore të një rëndësie ndërkombëtare, u mbush plot me turistë vendas dhe të huaj.