Vathët handmade – Në Shtëpinë Tonë, 11 Korrik 2019, Pjesa 5
11/07/2019 12:20

Aksesorët e bizhuterisë mbeten gjithmonë të preferuara për look-un e një femre. Krijimi dhe kombinimi i tyre janë një mënyrë e mirë për të reflektuar një stil të veçantë e të personalizuar. Sot, “Në shtëpinë tonë” kemi vizituar Naxara Dedaj, e cila me shumë kujdes bën bashkë gurë natyralë me elementë të ndryshëm për t'i kthyer në vathë dhe aksesorë të tjerë elegantë dhe të përshtatshëm për çdo kohë, çdo rast e çdo shije.